Editorial Empúries: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «L´'''Editorial Empúries''' va néixer el 1983 amb l’objectiu de posar a l’abast del lector català el millor de la nostra literatura i dels autors més emb...».
 
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
{{Neutralitat}}
L´'''Editorial Empúries''' va néixer el 1983 amb l’objectiu de posar a l’abast del lector català el millor de la nostra literatura i dels autors més emblemàtics de les literatures estrangeres contemporànies. Més de vint anys més tard, i amb prop de mil cent títols a damunt, Empúries s'ha fet una personalitat pròpia dins del mercat del llibre en català gràcies a la qualitat de les seves traduccions, a la cura en l’edició dels textos i, sobretot, a la construcció pensada d’un catàleg prestigiós i coherent en el qual conviuen amb naturalitat autors consagrats amb noves veus, èxits comercials amb literatura minoritària i gèneres tan diversos com la narrativa, la poesia, l’assaig divulgatiu o la literatura juvenil. L’aposta clara per la política d’autor i la cura amb què s’han seleccionat i editat els textos al llarg de la seva història són, de ben segur, les claus del seu èxit.
L´'''Editorial Empúries''' va néixer el [[1983]] amb l’objectiu de posar a l’abast del lector català el millor de la nostra literatura i dels autors més emblemàtics de les literatures estrangeres contemporànies. Més de vint anys més tard, i amb prop de mil cent títols a damunt, Empúries s'ha fet una personalitat pròpia dins del mercat del llibre en català gràcies a la qualitat de les seves traduccions, a la cura en l’edició dels textos i, sobretot, a la construcció pensada d’un catàleg prestigiós i coherent en el qual conviuen amb naturalitat autors consagrats amb noves veus, èxits comercials amb literatura minoritària i gèneres tan diversos com la narrativa, la poesia, l’assaig divulgatiu o la literatura juvenil. L’aposta clara per la política d’autor i la cura amb què s’han seleccionat i editat els textos al llarg de la seva història són, de ben segur, les claus del seu èxit.


==Enllaços externs==
==Enllaços externs==
* [http://www.editorialempuries.cat L'Editorial] (accés lliure)
* [http://www.editorialempuries.cat L'Editorial]


[[Categoria:Editorials de Catalunya]]

[[Categoria:Enciclopèdies en català]]

Revisió del 12:32, 7 des 2009

Editorial Empúries va néixer el 1983 amb l’objectiu de posar a l’abast del lector català el millor de la nostra literatura i dels autors més emblemàtics de les literatures estrangeres contemporànies. Més de vint anys més tard, i amb prop de mil cent títols a damunt, Empúries s'ha fet una personalitat pròpia dins del mercat del llibre en català gràcies a la qualitat de les seves traduccions, a la cura en l’edició dels textos i, sobretot, a la construcció pensada d’un catàleg prestigiós i coherent en el qual conviuen amb naturalitat autors consagrats amb noves veus, èxits comercials amb literatura minoritària i gèneres tan diversos com la narrativa, la poesia, l’assaig divulgatiu o la literatura juvenil. L’aposta clara per la política d’autor i la cura amb què s’han seleccionat i editat els textos al llarg de la seva història són, de ben segur, les claus del seu èxit.

Enllaços externs