Mestre Internacional d'escacs: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
mCap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
'''Mestre Internacional''' és el segon títol en importància a nivell mundial dintre del món dels [[escacs]], per sota del de [[Gran Mestre Internacional]] i per sobre del de [[Mestre de la FIDE]].
'''Mestre Internacional''' és el segon títol en importància a nivell mundial dintre del món dels [[escacs]], per sota del de [[Gran Mestre Internacional]] i per sobre del de [[Títols_de_la_FIDE#Mestre_de_la_FIDE|Mestre de la FIDE]].


A la llista d'[[Elo]] de la [[FIDE]] (del juliol del 2007) hi havia més de 2.700 MI.
A la llista d'[[Elo]] de la [[FIDE]] de juliol del 2007 hi havia més de 2.700 MI.


Normalment calen tres [[Norma (escacs)|normes]] en torneigs en els quals hi participin d'altres MIs o GMs per tal que la FIDE concedeixi el títol a un jugador. Per aconseguir una norma cal obtenir un resultat o performance superior a 2451 contra rivals de com a mínim 5 nacionalitats diferents, i dels quals al menys la meitat han de tenir algún títol internacional. A més a més, el jugador ha de superar en algún moment de la seva carrera els 2400 punts [[Elo]].
Habitualment calen tres [[Norma (escacs)|normes]] en torneigs en els quals hi participin d'altres MIs o GMs per tal que la FIDE concedeixi el títol a un jugador. Per aconseguir una norma cal obtenir un resultat o performance superior a 2451 contra rivals de com a mínim 5 nacionalitats diferents, i dels quals al menys la meitat han de tenir algún títol internacional. A més a més, el jugador ha de superar en algún moment de la seva carrera els 2400 punts [[Elo]].


{{Esborrany d'escacs}}
{{Esborrany d'escacs}}


[[Categoria:Escacs]]
[[Categoria:Títols d'escacs|Mestre Internacional]]
[[Categoria:Mestres Internacionals d'escacs| ]]


[[bg:Международен майстор]]
[[bg:Международен майстор]]

Revisió del 22:25, 13 gen 2010

Mestre Internacional és el segon títol en importància a nivell mundial dintre del món dels escacs, per sota del de Gran Mestre Internacional i per sobre del de Mestre de la FIDE.

A la llista d'Elo de la FIDE de juliol del 2007 hi havia més de 2.700 MI.

Habitualment calen tres normes en torneigs en els quals hi participin d'altres MIs o GMs per tal que la FIDE concedeixi el títol a un jugador. Per aconseguir una norma cal obtenir un resultat o performance superior a 2451 contra rivals de com a mínim 5 nacionalitats diferents, i dels quals al menys la meitat han de tenir algún títol internacional. A més a més, el jugador ha de superar en algún moment de la seva carrera els 2400 punts Elo.