Dvinà Occidental: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot insereix {{ORDENA:Dvina Septentrional}}
m Esborrany de geografia
Línia 1: Línia 1:
[[Fitxer:RigaDaugava20060206Blorg.JPG|thumb|right|El riu Dvina Septentrional a l'hivern.]]
[[Fitxer:RigaDaugava20060206Blorg.JPG|thumb|right|El riu Dvina Septentrional a l'hivern.]]
El '''Dvina Septentrional''' o '''Daugava''' és un riu del nord-est d'Europa, concretament del [[vessant àrtic]]. Neix al [[Planell de Valdai]] (a una alçada de 221 metres), i desemboca al [[Golf de Riga]] a [[Letònia]]. Els països de la conca són [[Rússia]], [[Bielorússia]], [[Letònia]], [[Lituània]] i [[Estònia]]. L'àrea de la conca és de 87.900 km². Té una longitud de 1020 [[quilòmetre]]s i un cabal mitjà de 678 m³/s. Hi ha tres centrals hidroelèctriques al riu.
El '''Dvina Septentrional''' o '''Daugava''' és un [[riu]] del [[vessant àrtic]] al nord-est d'[[Europa]]. Neix al [[Planell de Valdai]] (a una alçada de 221 metres), i desemboca al [[Golf de Riga]] a [[Letònia]]. Els països de la conca són [[Rússia]], [[Bielorússia]], [[Letònia]], [[Lituània]] i [[Estònia]]. L'àrea de la conca és de 87.900 km². Té una longitud de 1.020 [[quilòmetre]]s i un [[cabal]] mitjà de 678 m³/s. Hi ha tres centrals hidroelèctriques al riu.


{{esborrany de geografia}}


{{ORDENA:Dvina Septentrional}} <!--ORDENA generat per bot-->
{{ORDENA:Dvina Septentrional}}
[[Categoria:Rius d'Europa]]
[[Categoria:Rius d'Europa]]



Revisió del 12:27, 30 gen 2010

Fitxer:RigaDaugava20060206Blorg.JPG
El riu Dvina Septentrional a l'hivern.

El Dvina Septentrional o Daugava és un riu del vessant àrtic al nord-est d'Europa. Neix al Planell de Valdai (a una alçada de 221 metres), i desemboca al Golf de Riga a Letònia. Els països de la conca són Rússia, Bielorússia, Letònia, Lituània i Estònia. L'àrea de la conca és de 87.900 km². Té una longitud de 1.020 quilòmetres i un cabal mitjà de 678 m³/s. Hi ha tres centrals hidroelèctriques al riu.