Fundació Josep Irla: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
mCap resum de modificació
mCap resum de modificació
Línia 14: Línia 14:
* Vicepresidenta: [[Isabel Nonell]].
* Vicepresidenta: [[Isabel Nonell]].
* Director: [[Josep Vall]].
* Director: [[Josep Vall]].
* Vocals: [[Pilar Albiol]], [[Carles Bonet]], [[Joan Casamitjana]], [[Marina Llansana]], [[Eduard López]], [[Carmel Mòdol]], [[Anna Simó]], [[Víctor Torres]] i [[Xavier Vendrell]].
* Vocals: [[Pilar Albiol]], [[Carles Bonet]], Joan Casamitjana, [[Marina Llansana]], [[Eduard López]], [[Carmel Mòdol]], [[Anna Simó]], [[Víctor Torres]] i [[Xavier Vendrell]].


==Articles relacionats==
==Articles relacionats==

Revisió del 13:06, 10 feb 2010

La Fundació Josep Irla és una fundació inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya i constituïda l'any 1997 per tal de retre homenatge a la figura del president Josep Irla i Bosch i sobretot al seu pensament i acció política.

La seva publicació és la revista trimestral Eines per a l'Esquerra Nacional.

Objectius

La Fundació Josep Irla té per objecte:

  • Difondre el pensament polític d'aquelles persones que, com Josep Irla, l'hagin basat en la llibertat, la democràcia, la sobirania nacional i el progrés social.
  • Promoure les activitats relacionades amb l'estudi i el desenvolupament del pensament polític, econòmic, social i cultural dels Països Catalans.
  • Estudiar i difondre les formes pròpies de la democràcia per contribuir a la seva actualització i facilitar la formació política de la ciutadania per tal d'augmentar-ne la participació.
  • Fomentar el municipalisme com a eina democràtica més propera a la ciutadania seguint l'exemple de Josep Irla.

Organització

Articles relacionats

Enllaços externs