Dar al-Islam: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
mCap resum de modificació
mCap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
'''Dar al-Islam''' (en {{lang-ar|'''دار الإسلام''' }}, "Terra de l'islam") també "Darund" (Nostre país) entre els autors musulmans, és el conjunt de territoris on domina la llei del islam. La seva unitat es basa en la fe i no en la política. Els seus habitants formen l' ''umma'' (comunitat). En oposició existeix el [[Dar al-Harb]], terra de guerra, nom que es podria estendre a tots els territoris on no domina la religió musulmana.
'''Dar al-Islam''' (en {{lang-ar|'''دار الإسلام''' }}, literalment "la llar de la submissió" i traduït generalment per "Terra de l'islam") també "Darund" (Nostre país) entre els autors musulmans, és el conjunt de territoris on domina la llei del islam. La seva unitat es basa en la fe i no en la política. Els seus habitants formen l' ''umma'' (comunitat). En oposició existeix el [[Dar al-Harb]], terra de guerra, nom que es podria estendre a tots els territoris on no domina la religió musulmana.

==Vegeu també==
==Vegeu també==
*[[Dayr]]
*[[Dayr]]

Revisió del 15:19, 21 feb 2010

Dar al-Islam (en àrab: دار الإسلام , literalment "la llar de la submissió" i traduït generalment per "Terra de l'islam") també "Darund" (Nostre país) entre els autors musulmans, és el conjunt de territoris on domina la llei del islam. La seva unitat es basa en la fe i no en la política. Els seus habitants formen l' umma (comunitat). En oposició existeix el Dar al-Harb, terra de guerra, nom que es podria estendre a tots els territoris on no domina la religió musulmana.

Vegeu també

Bibliografia

Majid Khadduri, War and Peace in the law of Islam, Baltimore, 1955