Amplificador (desambiguació): diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
((desambiguació))
{{desambiguació}}
Un '''amplificador''' és un aparell que augmenta l'amplitud o intensitat d'un fenomen físic. Aquest mot també sol designar un aparell que permet augmentar un so musical en els equips reproductors, o en els instruments electrònics, en aquest cas és un particular de un més general: l'amplificador electrònic que és un conjunt de [[vàlvula electrònica|vàlvules electròniques]], [[repetidor]]s, [[transistor]]s, [[sistema magnètic|sistemes magnètics]], i altres elements de [[electrònica del estat sòlid]].
Un '''amplificador''' és un aparell que augmenta l'amplitud o intensitat d'un fenomen físic. Aquest mot també sol designar un aparell que permet augmentar un so musical en els equips reproductors, o en els instruments electrònics, en aquest cas és un cas particular d'un més general: l'amplificador electrònic que és un conjunt de [[vàlvula electrònica|vàlvules electròniques]], [[repetidor]]s, [[transistor]]s, [[sistema magnètic|sistemes magnètics]], i altres elements d'[[electrònica d'estat sòlid]].


Podem trobar diferents tipus d'amplificadors:
Podem trobar diferents tipus d'amplificadors:

Revisió del 11:47, 10 març 2010

«Amplificador» té aquests significats: Un amplificador és un aparell que augmenta l'amplitud o intensitat d'un fenomen físic. Aquest mot també sol designar un aparell que permet augmentar un so musical en els equips reproductors, o en els instruments electrònics, en aquest cas és un cas particular d'un més general: l'amplificador electrònic que és un conjunt de vàlvules electròniques, repetidors, transistors, sistemes magnètics, i altres elements d'electrònica d'estat sòlid.

Podem trobar diferents tipus d'amplificadors:

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Amplificador