Diferència entre revisions de la pàgina «Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta»

Salta a la navegació Salta a la cerca
El Secretariat ofereix diversos serveis a les associacions que en formen part, com ara cessió d'espais, lloguer de material, assessorament en projectes i en constitució d'associacions, difusió d'activitats, etc.
 
A més, el Secretariat cogestiona els centres [[Centre Cívic de les Cotxeres de Sants|cívics Cotxeres de Sants]] i [[Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs|Casinet d’Hostafrancs]] juntament amb l’[[Ajuntament de Barcelona]]. Aquesta model de gestió va ser pioner a la ciutat de Barcelona: es va iniciar el 1994 amb el centre cívic Cotxeres de Sants i va ampliar-se quatre anys després repetint la mateixa fórmula amb el Casinet d’Hostafrancs. En els centres cívics el Secretariat ofereix la producció d’activitats, la programació de cursos i tallers i la cessió d’espais.
 
Aquesta model de gestió va ser pioner a la ciutat de Barcelona: es va iniciar el 1994 amb el centre cívic Cotxeres de Sants i va ampliar-se quatre anys després repetint la mateixa fórmula amb el Casinet d’Hostafrancs.
 
En els centres cívics el Secretariat ofereix la producció d’activitats, la programació de cursos i tallers i la cessió d’espais.
 
Sota la marca esportiva Atles, el Secretariat gestiona dos equipaments esportius de titularitat municipal: el Poliesportiu Municipal l’Espanya Industrial i el Poliesportiu Municipal la Bordeta.
96

modificacions

Menú de navegació