Tom Dice: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot afegeix: ru:Том Дайс; canvis cosmètics
m Afegeixo imatge des de http://toolserver.org/~emijrp/imagesforbio/
Línia 1: Línia 1:
[[Fitxer:Tom Dice (cropped).jpg|thumb|right|Tom Dice]]
'''Tom Dice''' (nascut com Tom Eeckhout a [[Eeklo]], [[Bèlgica]]) és un [[cantant]] i [[compositor]] belga. Fou representant de Bèlgica al [[Eurovisió 2010|Festival de la Cançó de Eurovisió 2010]] a [[Oslo]], [[Noruega]].
'''Tom Dice''' (nascut com Tom Eeckhout a [[Eeklo]], [[Bèlgica]]) és un [[cantant]] i [[compositor]] belga. Fou representant de Bèlgica al [[Eurovisió 2010|Festival de la Cançó de Eurovisió 2010]] a [[Oslo]], [[Noruega]].



Revisió del 11:43, 13 jul 2010

Tom Dice

Tom Dice (nascut com Tom Eeckhout a Eeklo, Bèlgica) és un cantant i compositor belga. Fou representant de Bèlgica al Festival de la Cançó de Eurovisió 2010 a Oslo, Noruega.

Joventut i Factor X

Va aprendre a tocar la guitarra de ben petit, va començar a compondre cançons a la adolescència, i als 15 anys va començar a tocar al grup “The Dice”, del qual surt el seu actual nom artístic. Al 2008, participava a la versió flamenca de “The X Factor” amb Maurice Engelen com entrenador vocal , i acabà en segona posició darrere de Dirk De Smet. Després del programa Tom es converteix en el primer artista en firmar amb el naixent SonicAngel i al juny de 2009, sota el nom de Tom Dice, treu el seu primer senzill, una versió acústica del tema “Bleeding Love” de Leona Lewis. El single va arribar fins la setena posició de les llistes musicals de Flandes, mantenint-s’hi 14 setmanes. Aquell mateix any, Tom rep una nominació als TMF Awards en la categoria de “Millor Artista Nou”. Al maig de 2009, Dice comença a treballar novament amb Engelen per el llançament del seu álbum debut “Teardrops”, el qual havia d’estar al mercat per octubre de 2009. Però es va veure postposat per 2010.

Eurovisión 2010

El 25 de novembre de 2009, Tom Dice va ser escollit per la radiofusora Vlaamse Radio- en Televisieomroep (VRT) per a representar a Bélgica en el Festival de la Cançó d’Eurovisió 2010 celebrat a Oslo, Noruega. La seva distingida veu i la seva experiència en la televisió van ser els arguments per a la seva selecció. El 7 de març de 2010, va ser presentada la cançó ‘’Me and my guitar’’, tema el qual està compost per Tom. El 29 de març va aconseguir el 6é lloc en aquest concurs, després d’haver-hi guanyat la primera semifinal. ==

Discografia

  • Àlbum:
    • “Teardrops” (2010)

Senzills:

  • “Bleeding Love” (2009).
    • “Me and my guitar” (2010)