Diferència entre revisions de la pàgina «Illa de Tromelin»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
 
==Geografia==
L'illa de Tromelin forma part de l'[[arxipèlag]] de les [[illes Mascarenyes|Mascarenyes]]. El terreny de l'illa és pla i sorrenc, i està recobert per [[arbust]]s dispersos. L'altitud màxima no supera els set metres. D'una forma ovoïdal, l'illa fa uns 1.700 metres de llargària i uns 700 d'amplada.
 
Tromelin és una illa de difícil accés icar està envoltada d'esculls coralins. També es troba molt aïllada, ja que distaa 450 km de la terra més propera ial estàmig envoltadad'una zona de fons marins de 4.000 metres de fondària i d'esculls coralins.
 
Els únics habitants de l'illa són els meteoròlegs encarregats del funcionament de l'[[estació meteorològica]] de [[Météo-France]] i que es dediquen principalment a recollir informació sobre els [[Cicló|ciclons]] que afecten aquesta zona del [[planeta]]. El nombre de meteoròlegs pot variar, però habitualment n'hi ha 5.<ref>[http://a.ttfr.free.fr/tfiche.php?pnom=tromelin Tous les territoires français : Tromelin]</ref>
El terreny de l'illa és pla i sorrenc, i està recobert per arbustos dispersos. L'altitud màxima no supera els set metres. D'una forma ovoïdal, l'illa fa uns 1.700 metres de llargària i uns 700 d'amplada.
 
Els únics habitants de l'illa són els meteoròlegs encarregats del funcionament de l'estació meteorològica de [[Météo-France]] i que es dediquen principalment a recollir informació sobre els [[Cicló|ciclons]] que afecten aquesta zona del [[planeta]]. El nombre de meteoròlegs pot variar, però habitualment n'hi ha 5.<ref>[http://a.ttfr.free.fr/tfiche.php?pnom=tromelin Tous les territoires français : Tromelin]</ref>
 
==Administració==
21.779

modificacions

Menú de navegació