Vés al contingut

Usuari Discussió:Ferran: diferència entre les revisions

: Idò no, no havia llegit [[Categoria Discussió:Teoria anarquista]], però les corrents de l'anarquisme havien de ser una subcategoria de [[:Categoria:Teoria anarquista]] (entre d'altres coses perquè totes les corrents duien les dues categories). He fet una subcategoria de l'altra i després he eliminat categories redundants. Per cert: [[Categoria Discussió:Escoles de pensament anarquista]]. <font color="green">[[Usuari:Paucabot|Pau Cabot]]</font> · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 21:11, 24 ago 2010 (CEST)
:: Ja t'he dit el que pensava. I pel que llegesc a la [[Categoria Discussió:Teoria anarquista|discussió]] va en la línia del que tu dius. Que les corrents les posaria dins [[:Categoria:Teoria anarquista]] i evidentmentment, evitaria categories redundants (això no ho dic jo, ho diu [[VP:LEC]]). <font color="green">[[Usuari:Paucabot|Pau Cabot]]</font> · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 21:21, 24 ago 2010 (CEST)
:::Perfecte. Caldria crer-ne un altra per als conceptes. Què en penses? Per cert, si t'interessa el tema, benvingut. No m'agrada fer les coses perquè sí i com que ho faig tot sol... Mira't també la discussió de la plantilla. Crec que no he fet més canvis així que siguen opinables.
1.179

modificacions