American Type Founders: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «'''<big>Kingsley / ATF</big>''' abrebiacio d'Amèrica typefounding es va formar el 1892, amb el temps va aclaparar la major part de la indústria typefounding n...».
 
{{copyvio|http://new.myfonts.com/foundry/Kingsley_ATF/|--~~~~}}
Línia 1: Línia 1:
{{copyvio|http://new.myfonts.com/foundry/Kingsley_ATF/|--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] ([[Usuari Discussió:Pere prlpz|disc.]]) 18:10, 9 nov 2010 (CET)}}
'''<big>Kingsley / ATF</big>'''
'''<big>Kingsley / ATF</big>'''



Revisió del 18:10, 9 nov 2010

Kingsley / ATF

abrebiacio d'Amèrica typefounding es va formar el 1892, amb el temps va aclaparar la major part de la indústria typefounding nord-americana. ATF posseeix els drets d'una de les majors biblioteques del món de tipus de lletra originals, en gran part dirigit i creat per Morris Fuller Benton.

Foses que es van incorporar a l'ATF inclouen: Barnhart Germans i Spindler (1911); Binny i Ronaldson (1892), Boston Tipus de fosa (1892), Bruce Type Foundry (1901); Central Type Foundry (1893), els agricultors, Little & Co (1892); interior Type Foundry (1912).

En la dècada de 1920 ATF va ser el principal dominant del mercat mundial d'equip d'impressió. No només les fonts, les plantes d'impressió tambe. Aquesta posició de força no es va mantenir, a causa de la naturalesa sempre canviant de la indústria de la impressió.

Kingsley, un fabricant d'equips d'impressió i marcat,va adquirir ATF el 1986, i la divisió es va convertir en el tipus Kingsley / ATF Tipus Corporation. La fosa es va tancar el 1993 amb una subhasta Concursal ingominious. Avui en dia l'únic signe de fonts ATF està en acords de llicència amb foses digitals com a flux de bits i Adobe.

Hi va haver intents de recuperar la seva posició perduda en l'avantguarda de la indústria de tipus, inclòs un interessant intent de PostScript Tipus 3 fonts per manejar diferències òptiques grandària.