American Type Founders: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Cap resum de modificació
m ATF mogut a American Type Founders: Nom complet (ATF és l'acrònim).
(Cap diferència)

Revisió del 02:11, 6 des 2010

Kingsley / ATF pagina en pruevas.

L'American Type Founders (ATF) va ser creat en 1892 per la fusió de 23 foses, el que representa al voltant del 85% de tot tipus fabricats als Estats Units. ATF va ser el dominant nord-americà fabricant del tipus de metall des de la seva creació el 1892 fins que almenys la dècada de 1940, i va continuar sent influents en la dècada de 1960. Enfront de la competència de les màquines de compondre, com la màquina de Linotype, els guanys van començar a disminuir en la dècada de 1920, i l'empresa mai va ser la mateixa després de la seva clau dels administradors originals es va retirar i va passar després a una reorganització per fallida el 1934.

No obstant això, la companyia va continuar fabricant el tipus de metall, disminuint molt gradualment al llarg dels anys. By 1983, the company had shrunk to six employees. El 1983, la companyia s'havia reduït a sis empleats. El 1986, les restes van ser adquirides per Kingsley, i el 1993 l'ATF-Kingsley va tancar les seves portes, la subhasta de el tipus i equips restants. La divisió d'impressió es va convertir en ATF Davidson, i per un temps Kingsley Holding Corporation, propietària de les fonts Kingsley-ATF, va fer l'intent de vendre les fonts digitals sota la marca ATF.

Malgrat la ATF és ara difunt, algunes de les seves màquines de tipus original de fosa es troben encara en ús en el Gremi de Dóna-li Type Foundry en Howell, New Jersey. Aquest equip es va salvar a través d'esforços coordinats per Theo Rehak, l'última persona entrenada per executar les màquines de conversió de tipus en l'ATF Elizabeth, Nova Jersey instal lació.

Durant el seu apogeu, l'ATF fabricats tipus de metall de reconeguda qualitat artística i lència tècnica. ATF vicepresident Joseph W. Phinney supervisar la fusió inicial de les biblioteques de tipus, i ha treballat amb dissenyadors externs. El més famós dissenyador tipogràfic Frederic Goudy presentar el seu disseny de primera font a la ATF, Phinney i li va donar 10 dòlars, el doble del Goudy havia demanat.

Morris Fuller Benton, possiblement el tipus de dissenyador més prolífic en la història, serveix com el tipus de dissenyador cap de ATF 1900-1937, i molts dels seus desenes de dissenys segueixen sent populars avui en dia, incloent Franklin Gothic (Microsoft's tipografia corporativa), Bank Gothic, Broadway, i la major part de la Família Tipus de segle.

ATF també va ser un fabricant d'impressió tipogràfica equip, incloent el automàtic Premses Kelly, alimentador Klymax per al Chandler i Preu Gordon, [desambiguació necessària] i el petit gegant. Més tard es va produir tant el cap de la ATF i ATF Davidson premses òfset.

La mostra de llibres produïts per la ATF, en particular les edicions 1912 i 1923, són obres mestres de la impressió, així com a mostra de la diversitat de dissenys de fonts. Tipus de dissenyadors i historiadors d'impressió continuen estudiant aquestes fonts com a inspiració per al disseny de la font i la tecnologia tipografia digital.

Un altre llegat de l'ATF és el seu museu i biblioteca tipogràfica, que va funcionar durant molts anys fins que finalment la transferència de la col.lecció a la Universitat de Columbia el 1936. Els llibres estan integrats en la principal col lecció de Columbia, però no és un arxiu de materials de la ATF, així com en col.leccions especials de Columbia.

ATF també va desenvolupar el primer baix cost phototypesetter, basat en el Flexowriter Friden / equip Justowriter a finals de 1960, principis de 1970. El sistema de ATF va ser dissenyat per complir amb la necessitat de composició de les operacions d'impressió més petits. Encara que la composició amb la llum en una placa no era del tot nova en el moment (veure Linotron ZIP), el phototypesetter ATF va portar fotocomposició tecnologia per a "les masses".

El primer model va ser el "A". No molts es produeix perquè l'ajust personatge deixa molt a desitjar. El model més comú era la "B". Personatge ajust va ser millorat mitjançant l'ús de la Friden "Justowriter" mecanisme d'escapament a sis unitats. El model de darrera i més avançada era la "B-8", on es va agregar una unitat de vuitè al mecanisme d'escapament a través d'una sèrie de relés electromecànics que podria afegir la vuitena unitat a alguns personatges més ampli, com el capital " M ", sense canviar el mecanisme bàsic d'escapament mecànica del model" B ".

ATF produït discos de tipus amb totes les seves cares tipus popular. Aquests discos van ser anells concèntrics de fonts en un material plàstic transparent en forma negativa. En general, aquests discos contenien versions romans, cursiva i negreta de la mateixa cara. Hi va haver fins i tot un disc amb el disseny únic tipus canadenc en el temps, anomenat "Cartier".

La phototypesetter ATF va ser venut a tot el món-al Canadà, Alemanya, Itàlia, Dinamarca, França, Bèlgica, Anglaterra, etc A Dinamarca, diversos diaris es van produir en Phototypesetters ATF per una empresa anomenada "Reprod".

La pel.lícula alemanya fabricant Perutz fabricar una pel lícula de laminat en especial amb l'emulsió exterior i sense una emulsió anti-halo. Això va permetre a la phototypesetter ATF per produir la pel lícula lectura equivocada, l'emulsió cap amunt, exposant pel suport de film de pel lícula positiva que pela, comú a Europa en aquest moment.