Tractat de Baden: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
m check wikipedia
Línia 1: Línia 1:
[[File:Johann Rudolf Huber Friedenskongress 1714.jpg|thumb]]
[[File:Johann Rudolf Huber Friedenskongress 1714.jpg|thumb]]
El '''Tractat de Baden''' va ser el tractat que va posar fi a les hostilitats entre [[França]] i el [[Sacre Imperi Romà]], que havien estat en guerra des del començament de la [[Guerra de Successió Espanyola]]. Va ser signat el 7 de setembre 1714 a [[Baden, Suïssa]], i complementa el [[Tractat d'Utrecht]] i el [[Tractat de Rastatt]] pel qual l'emperador [[Carles VI, Emperador del Sacre Imperi Romà | Carles VI] ], va acceptar el Tractat d'Utrecht en nom de la [[Dinastia dels Habsburg]]. En el Tractat de Baden, els termes formals de pau entre França i el Sacre Imperi Romà van ser acordats, i per tant l'últim dels molts conflictes dins de la Guerra de Successió espanyola acabava.
El '''Tractat de Baden''' va ser el tractat que va posar fi a les hostilitats entre [[França]] i el [[Sacre Imperi Romà]], que havien estat en guerra des del començament de la [[Guerra de Successió Espanyola]]. Va ser signat el 7 de setembre 1714 a [[Baden, Suïssa]], i complementa el [[Tractat d'Utrecht]] i el [[Tractat de Rastatt]] pel qual l'emperador [[Carles VI]], Emperador del Sacre Imperi Romà | Carles VI] ], va acceptar el Tractat d'Utrecht en nom de la [[Dinastia dels Habsburg]]. En el Tractat de Baden, els termes formals de pau entre França i el Sacre Imperi Romà van ser acordats, i per tant l'últim dels molts conflictes dins de la Guerra de Successió espanyola acabava.


* En el marc del tractat, [[Àustria]] va rebre els [[Països Baixos del sud]] i els territoris espanyols a Itàlia, és a dir, [[Nàpols]] (encara que no [[Sicília]]), [[Milà]], [[Màntua]], i [[Sardenya]].
* En el marc del tractat, [[Àustria]] va rebre els [[Països Baixos del sud]] i els territoris espanyols a Itàlia, és a dir, [[Nàpols]] (encara que no [[Sicília]]), [[Milà]], [[Màntua]], i [[Sardenya]].

Revisió del 08:44, 7 des 2010

El Tractat de Baden va ser el tractat que va posar fi a les hostilitats entre França i el Sacre Imperi Romà, que havien estat en guerra des del començament de la Guerra de Successió Espanyola. Va ser signat el 7 de setembre 1714 a Baden, Suïssa, i complementa el Tractat d'Utrecht i el Tractat de Rastatt pel qual l'emperador Carles VI, Emperador del Sacre Imperi Romà | Carles VI] ], va acceptar el Tractat d'Utrecht en nom de la Dinastia dels Habsburg. En el Tractat de Baden, els termes formals de pau entre França i el Sacre Imperi Romà van ser acordats, i per tant l'últim dels molts conflictes dins de la Guerra de Successió espanyola acabava.