El Trabucaire: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
mCap resum de modificació
Línia 4: Línia 4:
Pel que a les obres publicades en occità, cal destacar alguns llibres del pensador i lingüista provençal [[Robèrt Lafont]] i de l'escriptor llenguadocià [[Max Roqueta]].
Pel que a les obres publicades en occità, cal destacar alguns llibres del pensador i lingüista provençal [[Robèrt Lafont]] i de l'escriptor llenguadocià [[Max Roqueta]].


Com a membre de l'[[Associació d'Editors en llengua catalana]] ha participat moltes vegades a la [[Fira del Llibre de Frankfurt]] <ref>[http://www.3cat24.cat/noticia/216563/altres/Escriptors-i-editorials-de-la-Catalunya-Nord-escalfen-motors-per-la-Fira-de-Frankfurt Article del 2007 a 3cat24.cat]</ref>.
Com a membre de l'[[Associació d'Editors en llengua catalana]] ha participat moltes vegades a la [[Fira del Llibre de Frankfurt]].<ref>[http://www.3cat24.cat/noticia/216563/altres/Escriptors-i-editorials-de-la-Catalunya-Nord-escalfen-motors-per-la-Fira-de-Frankfurt Article del 2007 a 3cat24.cat]</ref>


== Referències==
== Referències==

Revisió del 16:58, 11 des 2010

L'editorial Trabucaire (fundada el 1985) és un dels pilars de la producció escrita en català (i també en occità) a la Catalunya del Nord.[1] A més d'editar prosa difon també assajos sobre història, sociologia, creació literària, llibres d'artistes fomentant la creació i difusió per a les cultures i problemàtiques catalana i occitana.

De les obres que es publiquen en francès, cal destacar la preponderància d'aquesta llengua a les ciències socials. Pel que a les obres publicades en occità, cal destacar alguns llibres del pensador i lingüista provençal Robèrt Lafont i de l'escriptor llenguadocià Max Roqueta.

Com a membre de l'Associació d'Editors en llengua catalana ha participat moltes vegades a la Fira del Llibre de Frankfurt.[2]

Referències

Enllaços externs