Illa Santa Cruz: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
[[Fitxer:SantaCruz-Island-EO.JPG|thumb|Imatge de satèl·lit de l'Illa Santa ruz.]]
[[Fitxer:SantaCruz-Island-EO.JPG|thumb|Imatge de satèl·lit de l'Illa Santa ruz.]]
'''L'Illa Santa Creu''' és l'illa més gran el territori de la qual és una propietat privada dels [[Estats Units]]. L'illa, situada davant la costa de [[Califòrnia]] i al [[comtat de Santa Barbara]], mesura 35 km de llarg i entre 3 i 10 d'ample. És una de les illes septentrionals de les [[illes Santa Bàrbara]], i la més gran, amb 245,42 km² de superfície.
'''Santa Cruz''' (Santa Creu) és l'illa més gran el territori de la qual és una propietat privada dels [[Estats Units]]. L'illa, situada davant la costa de [[Califòrnia]] i al [[comtat de Santa Barbara]], mesura 35 km de llarg i entre 3 i 10 d'ample. És una de les illes septentrionals de les [[illes Santa Bàrbara]], i la més gran, amb 245,42 km² de superfície.


==Enllaços externs==
==Enllaços externs==

Revisió del 20:51, 2 gen 2011

Fitxer:SantaCruz-Island-EO.JPG
Imatge de satèl·lit de l'Illa Santa ruz.

Santa Cruz (Santa Creu) és l'illa més gran el territori de la qual és una propietat privada dels Estats Units. L'illa, situada davant la costa de Califòrnia i al comtat de Santa Barbara, mesura 35 km de llarg i entre 3 i 10 d'ample. És una de les illes septentrionals de les illes Santa Bàrbara, i la més gran, amb 245,42 km² de superfície.

Enllaços externs


Illes Santa Bàrbara
Anacapa · Sant Climent · Sant Miquel · Sant Nicolau · Santa Bàrbara · Santa Catalina · Santa Cruz · Santa Rosa