Vés al contingut

Usuari:Martorell: diferència entre les revisions

4.134 octets eliminats ,  fa 11 anys
cap resum d'edició
mCap resum de modificació
Cap resum de modificació
{{fi Caixa d'usuari}}
 
== LlistatLlista de tasques ==
 
Ara per ara, em centre més en fer una sort de R+D per a innovar les eines i vies de participació i col·laboració de la Viquipèdia.
 
Vegeu [[Usuari:Martorell/Laboratori]] per a vore les darreres recerques.
 
Ara mateix: [[Usuari:Martorell/Laboratori/Taverna|Innovació de la Taverna]].
 
Darreres innovacions:
 
* Innovació de la plantilla de {{tl|Infotaula del municipi català}}, amb la plantilla esclava {{tl|Situació del municipi català}}, amb dades que assenyalen el punt geogràfic de forma semiautomàtica. També es redimensiona automáticament la grandària idònia dels mapes. Treball fet des de {{tl|Usuari:Martorell/Situació del municipi català}}. Pendent d'estendre-ho a les infotaules valencianes i balears.
 
=== ''[[:en:FIFO|FIFO]]'' contrib ===
 
[[Usuari:Martorell/FIFO contrib 2005]]
 
[[Usuari:Martorell/FIFO contrib 2006-2007]]
[[Usuari:Martorell/FIFO contrib 2008]]
 
* Crear articles d'enllaços en vermell provinents de l'article "[[Alacant]]": [[Llorenç Carbonell i Santacruz]], [[Ciutat de la Llum]], [[Platja de Sant Joan]], [[Platja del Postiguet]], [[Platja de l'Almadrava]], [[Platja de l'Albufereta]], [[Platja del Saladar]], [[Platja d'Aiguamarga]], [[Cala dels Cantalars]], [[Cala dels Jueus]], [[Cala de la Palmera]], [[Cabeçó d'Or]], [[Luis Díaz Alperi]], [[Llista d'alcaldes d'Alacant]], [[Eleccions municipals d'Alacant]], [[Etelvina Andreu]], [[Plaça de la Muntanyeta]], [[Casa de Bruixes]], [[Caixa del Mediterrani]], [[Oficina d'Harmonització del Mercat Interior]], [[Torre Generalitat d'Alacant]], [[Gelats Alacant]], [[Museus d'Alacant]], [[Ajuntament d'Alacant]], [[Mercat d'Abastos d'Alacant]], [[Diputació Provincial d'Alacant]], [[Casa de l'Assegurada]], [[Concantedral de Sant Nicolau de Bari]], [[Església de Santa Maria d'Alacant]], [[Llotja del Peix]], [[Monestir de la Santa Faç]], [[Palau Gravina]], [[Palau Maisonnave]], [[Teatre Principal d'Alacant]], [[Convent de Canongesses de Sant Agustí]], [[Coca amb tonyina]], [[Bellea del foc]].
 
* Articles trobats pel camí: [[Carloforte]].
 
== Utilitats externes ==
* [[meta:Help:Formula]], per a escriure fòrmules matemàtiques.
* Operacions lògiques: {{m|ParserFunctions}}, {{m|DynamicFunctions}}, {{m|StringFunctions}}.
 
== Instal·lació de l'avís d'Estat ==
 
L'esquema de davall és organitzat segons les dependències: scripts que es troben per damunt són requerits pels scripts que es troben per davall, és a dir, que si voleu utilitzar-ne qualsevol, caldrà que utilitzeu qualsevol dels scripts que es troben a dalt. A més a més, els que són marcats en <font color="#f06">roig</font> són scripts que jo no faig servir, però que el podreu trobar a [[:en:User:Topaz]], autor del codi. Les llibreries de funcions són en <font color="#0066ff">blau</font>, i els Mòduls (scripts que podrien ser útils per a algú i que no cal conèixer res de javascript) són en <font color="#ff9900">taronja</font>.
 
*<font color="#0066ff">[[Usuari:Martorell/monobook.js|monobook]]</font> - Una sèrie d'inclussions per a qualsevol script que desitgeu fer servir.
*<font color="#0066ff">[[Usuari:Martorell/init.js|init]]</font> - Engegament de la resta dels scripts.
**<font color="#0066ff">[[Usuari:Martorell/util.js|util]]</font> - Funcions d'utilitat bàsica: manipulation [[:en:Document Object Model|DOM]], i objectes constructors multi-navegadors.
***<font color="#f06">[[:en:User:Topaz/editcountutil.js|edit count util]]</font> - Us duu al '''toolserver desfasat''' de la pàgina de comptador d'edicions d'un usuari, si pitgeu en un enllaç a la seua pàgina, subpàgina, o pàgina de discussió. Pot personalitzarse per fer servir qualsevol altra eina que calgue un nom d'usuari a la seua cadena de consulta. ''<font color="#990000">Avís:</font>La comptedicioniti pot ser fatal.''
***<font color="#f06">[[:en:User:Topaz/sectionsplitter.js|section splitter]]</font> - Wraps each main section of every article you view with divs that the attribute class="tz-primarySection". While this isn't horribly useful on its own, it can be used with CSS to achieve interesting results.
***<font color="#0066ff">[[Usuari:Martorell/comm.js|comm]]</font> - A little [[:en:XMLHttpRequest|XMLHttpRequest]] wrapper.
****<font color="#0066ff">[[Usuari:Martorell/wputil.js|wputil]]</font> - Funcions d'utilitat específica per a la Viquipèdia: pren el teu nom d'usuari actual, altera la interfície del monobook, modifica el contingut d'articles en segon pla.
*****<font color="#ff9900">[[Usuari:Martorell/statuschanger.js|avís d'estat]]</font> - Afegeix un panell sota el "toolbox" en la part esquerra de la teua pantalla o uns poquets botons a la teua barra d'eines per a actualitzar Usuari:ElTeuNomD'Usuari/Status per Disponible, Enfeinat, o Absent.
 
Per a instal·lar la funcionalitat de l'avís d'estat, cal que feu servir l'aparença per defecte de la Viquipèdia, és a dir, el "Monobook", i heu de copiar el codi disponible als enllaços de dalt al mateix nom de subpàgina de la teua pàgina d'usuari. Per exemple, el codi que es troba a [[Usuari:Martorell/statuschanger.js]], copieu-lo al subdirectori [[Special:Mypage/statuschanger.js|/statuschanger.js]] del vostre espai d'usuari. Una vegada heu copiat tots els codis, no vos preocupeu si no hi noteu cap canvi: heu de recarregar la memòria cau de la pàgina al vostre navegador. Per a fer-ho:
 
* Si fas servir el mozilla premeu MAYS+CTRL+R
* IE / Opera MAYS+CTRL+F5
* Safari: mays+cmd-r
* Konqueror mays+ctrl-r
 
A aquestes alçades, aleshores, hi haurien d'aparèixer tres enllaços (disponible, enfeinat, absent) a tot dalt a la dreta, al minipanell d'usuari.
 
=== Instal·lació alternativa ===
 
Una altra manera d'instalar-t'ho, i de manera molt més fàcil, és copiar el codi de [[Usuari:Martorell/monobook.js]] en una subpàgina de la teua pàgina d'usuari [[Special:Mypage/monobook.js|/monobook.js]], sense canviar res del codi. Una volta recarregues la memòria cau del teu navegador, ja et funcionaria.
18.725

modificacions