Vés al contingut

Usuari Discussió:Anònim: diferència entre les revisions

Eliminat tot el contingut de la pàgina
(Nova secció →‎Nuxalk)
(Eliminat tot el contingut de la pàgina)
== Destruccions i reanomenaments ==
 
Bona tarda, company. Veig que estàs fent reanomenaments destruint les pàgines de desambiguació. El procés correcte no és aquest sinó (poso l'exemple de iacut):
#Moure [[iacut]] a [[iacut (desambiguació)]]
#Moure [[iacut (llengua)]] a iacut: això ho ha de fer un administrador (perquè iacut té historial) i es demana a [[VP:PA]]. Normalment van força ràpid.
Tampoc s'ha de fer reanomenaments copiant el contingut de l'article amb nom vell a l'article amb el nom nou perquè això no conserva l'historial.
 
No he mirat si els reanomenaments que estàs fent tenen consens, però suposo que ja ho has comentat a la pàgina de discussió que s'escaigui (o a la taverna).--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] 20:11, 29 març 2007 (CEST)
 
Hi afegeixo que qualsevol reanomenament que no puguis fer es pot demanar a [[VP:PA]].--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] 20:14, 29 març 2007 (CEST)
 
== Nuxalk ==
 
Hola,
 
Veig que has fet un reanomenat com a mínim discutible: L'article sobre la llengua Nuxalk, que jo havia creat com a [[Nuxalk (llengua)]], l'has mogut a ''Nuxalk''. Aquest afegitó entre parèntesi, ''(llengua)'', era necessari, doncs també existeix l'article sobre la tribu que parla aquesta llengua, [[Nuxálk]].
 
En tot cas, la única diferència és que l'article sobre la llengua no duu tilde perquè aquesta correspon a la seua ortografia, i no a la catalana.
 
Però vull fer-te palés el meu desacord amb aquest reanomenant: D'alguna manera haurem de diferenciar entre el col·lectiu i la llengua quan aquests noms són el mateix.
* La meua solució va ser desar ''Nuxálk'' per a la tribu, i crear ''Nuxalk (llengua)'' per a l'idioma.
* La teua solució ha sigut fer que dos articles diferents tinguen un mateix nom, excepte per una tilde que jo havia llevat arbitràriament. --[[Usuari:Casaforra|Casaforra]] ([[Usuari Discussió:Casaforra|parlem-ne]]) 08:37, 27 maig 2008 (CEST)
594

modificacions