Discovery Channel: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m r2.6.4) (Robot afegeix: az:Discovery Channel
Línia 33: Línia 33:
[[kn:ಡಿಸ್ಕವರಿ ಚಾನೆಲ್]]
[[kn:ಡಿಸ್ಕವರಿ ಚಾನೆಲ್]]
[[ko:디스커버리 채널]]
[[ko:디스커버리 채널]]
[[ml:ഡിസ്കവറി ചാനൽ]]
[[ms:Discovery Channel]]
[[ms:Discovery Channel]]
[[nl:Discovery Channel]]
[[nl:Discovery Channel]]

Revisió del 09:56, 17 març 2011

Discovery Channel és un canal de televisió per cable propietat de Discovery Communications, i un senyal d'entreteniment, cultura i educació distribuïda virtualment en el mercat de televisió de pagament a tot el món . La marca és coneguda principalment per la seva varietat de programació científica, particularment documentals i programes sobre la naturalesa. Discovery Channel es va llançar el dia 17 de juny de 1985 als Estats Units.

En el Món

Discovery Channel arriba a més de 450 milions de llars en més de 160 països. En diversos d'aquests, Discovery Channel està disponible en plataformes digitals via satèl·lit que ofereixen una mateixa programació en diversos idiomes o subtítols (incloent el castellà, alemany, portuguès , italià, danès, grec, polski, hongarès, romanès i hindi).

Mercat i Marques

Durant el Tour de França a 2004, la companyia Discovery Channel va anunciar que es convertiria en el principal patrocinador del Equip Pro Ciclisme Discovery Channel del 2005, sent participat el hepta-campió Lance Armstrong.

També es troba fundant la construcció del Discovery Channel Telescope, juntament amb el Observatori Lowell.