Diferència entre revisions de la pàgina «Real Time Control Protocol»

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
Tant els informes d'esmissor (sender reports) com els de receptor (receiver reports) contenen un bloc de dades per font que ha estat escoltada des de l'últim informe. Cada bloc conté les següents estadístiques per a la font determinada:
 
: · El seu SSRC
: · La fracció de paquets de dades de la font que s'han perdut des de que l'ultim informe va ser enviat.
: · Número total de paquets perduts amb origen en aquesta font des de la primera vegada que va ser escoltada.
: · El número de seqüència més alt rebut des d'aquesta font
: · Jitter.
: · Últim timestamp (conté la hora del dia en que l'informe va ser generat) rebut a través de RTCP des de la font.
: · Retard des de l'últim informe d'emissor rebut a través de RTCP per a la font.
 
Els receptors poden deduir moltes coses a partir d'aquestes informacions sobre l'estat de la sessió. Per exemple, poden veure si altres receptors estan obtenint millor qualitat d'un altre emissor que la de que ells disposen. Això pot ser un indici per a reservar recursoso el símptome d'un problema a la xarxa que ha de ser atès.
 
 
<b>Paquet de descripció de la font<b>
 
Aquest paquet conté com a mínim el SSRC i el CNAME de l'emissor. El nom canònic és derivat, de tal manera que totes les aplicacions que generen <i>media streams<i> que requereixin ser sincronitzades, escolliran el mateix CNAME enacra que puguin escollir diferents SSRC. Això permet al receptor identificar el <i>media stream<i> que ve del mateix emissor.
 
Es poden incloure altres dades en aquest paquet, com ara el nom real de l'usuari i el seu e-mail. Aquests són utilitzats a la interfícice de l'usuari per a permetre identificar les persones.
 
 
Usuari anònim

Menú de navegació