Vés al contingut

Plantilla:Promocional: diferència entre les revisions

cap resum d'edició
m (tipo)
Cap resum de modificació
<div style="float:left" id="imageLicenseIcon">[[Image:Red copyright.svg|64px|Copyrighted]]</div>
<div style="text-align:left;margin-left:68px" id="imageLicenseText">
AçòAquesta és una '''imatge, ambque [[Viquipèdia:Drets d'autor|drets d'autor]] i que per tant '''no queés lliure''', ha sigutestat feta per una companyia o organització per a '''promoure el seu treball o producte als mitjans de comunicació''', com aper materialexemple deun material publicitatpublicitari o una foto promocional end'una unpresentació kitper dea la premsa.
 
ElSegurament '''copyright'''els seus drets d'açòautor pertanysón apropietat de '''la companyia que ha creat l'objecte promocional''' o '''l'artista que ha produït l'objecte en qüestió''';, '''hastal dei proveircom laes font'''demostra deen laaquesta informaciópàgina com a prova de pertanyençad'imatge.
 
Es creu que les imatges de baixa resolució de material promocional es poden utlitzar:
*utilitzades '''per a il·lustrar el treball o producte en qüestió''';,
*considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar la mateixa informació,
*'''en l'absència d'imatges lliures que puguen servir per a aquest propòsit''';
*en la [http://ca.wikipedia.org Viquipèdia en llengua catalana], dins dels servidors situats físicament als [[Estats Units d'Amèrica]] per la fundació sense ànim de lucre [http://wikimediafoundation.org Wikimedia Foundation],
quees qualifica com a '''[[ús legítim|ús legítim o ''fair use'']]''' sota la lleilegislació de drets d'autor delsvigent als [[EUA]]. '''AltresQualsevol usosaltre ús d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o onsevulla, seranpot ser una violació deldels copyrightdrets d'autor.''' Vegeu [[Viquipèdia:Drets d'autor|Drets d'autor]] per a més informació.
----
'''A l'usuari que ha carregat la imatge''': aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, '''la font d'informació que demostri la propietat dels drets d'autor i del seu ús promocional''' i una justificació del seu ús com a legítim que inclogui la llista de articles en els que es pot fer servir.
</div>
</div><includeonly>[[Categoria:Imatges promocionals|<noinclude> </noinclude>{{PAGENAME}}]]</includeonly><noinclude>
 
<noinclude>[[Categoria:Plantilles de llicència d'ús|Promocional]]
 
[[als:Vorlage:Promotional]]
[[en:Template:Promotional]]
[[sq:Stampa:Promotional]]
[[vi:Template:Promotional]]
 
</noinclude>