Detrit: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m r2.6.4) (Robot afegeix: ro:Detritus
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
En biologia els '''detrits''' són [[residu]]s, generalment [[sòlid]]s, que provenen de la [[descomposició]] de fonts [[orgànic|orgàniques]] i [[mineral]]s. Encara que és matèria orgànica putrefacta, morta, hi ha éssers vius que s'alimenten d'ella. Aquests organismes generalment viuen en aigües estancades o pantans i s'anomenen sapròfags o sapròfits.
En biologia els '''detritus''' són [[residu]]s, generalment [[sòlid]]s, que provenen de la [[descomposició]] de fonts [[orgànic|orgàniques]] i [[mineral]]s. Encara que és matèria orgànica putrefacta o morta, i hi ha éssers vius que s'alimenten d'ella. Aquests organismes generalment viuen en aigües estancades o pantans i s'anomenen sapròfags o sapròfits.


== Vegeu també ==
== Vegeu també ==

Revisió del 19:31, 3 juny 2011

En biologia els detritus són residus, generalment sòlids, que provenen de la descomposició de fonts orgàniques i minerals. Encara que és matèria orgànica putrefacta o morta, i hi ha éssers vius que s'alimenten d'ella. Aquests organismes generalment viuen en aigües estancades o pantans i s'anomenen sapròfags o sapròfits.

Vegeu també