Diferència entre revisions de la pàgina «Billy Corgan»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m (Robot substitueix 'baterista' per 'bateria')
== Curiositats ==
 
* Corgan és [[esquerrà]] per escriure i la majoria de tasques, tanmateix, toca la guitarra com un [[destre]]. Això es deu que al moment de comprar la seva primera guitarra, li va preguntar el venedor de la botiga de música quin era la guitarra més comuna per començar, i per això esen va portaragafar una per a destres, amb la que va aprendre a tocar i es va familiaritzar.
* Billy li té por a les altures i en el video de perfect no va dir gens fins i tot que era a dalt de la grua ..."i was shet to dead " va dir..
* Billy acostumava escriure articles per al diari escolar sobre la indústria de la música.
* Billy va estar casat amb Chris Fabian.
* Billy va escriure "Beautiful" en els seus somnis.
* Billy va escriure un programa de música per a la pel·lícula Ramson i va tocar amb Matt Walker (un dels bateristasbateries convidats a l'enregistrament d'Adore).
* Billy Corgan va començar a tocar la guitarra a l'edat de 14 anys, quan un dia, recorrent el soterrani de la seva casa amb uns amics, en va veure un d'ells tocar la guitarra elèctrica.
* Billy Corgan va estar una vegada en l'àrea de Tampa Bay en Florida i va tocar en una banda anomenada The Marked, abans de començar amb The Smashing Pumpkins.
* Billy va obtenir el nom 33 de la part d'enrere d'una ampolla de Rock Rolling.
954

modificacions

Menú de navegació