Sanabares de Pàrtia: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m robot Modificado: no:Sanabares av Parthia
m ortografia
Línia 1: Línia 1:
'''Sanabares''' fou un pretendent al tron de Pàrtia, que va governat la regió nord-oriental des aproximadament el [[51]] fins el [[65]].
'''Sanabares''' fou un pretendent al tron de Pàrtia, que va governar la regió nord-oriental des d'aproximadament el [[51]] fins el [[65]].


A la part oriental, a la Pàrtia pròpia (a la actual regió de Merw) s’han trobat monedes Sanabares datades entre el [[51]] i el [[65]], es a dir casi tot el regnat de Vologès. No es coneix res mes d'aquest rei, pero cal suposar que Vologès I de Pàrtia el va eliminar vers el [[65]].
A la part oriental, a la Pàrtia pròpia (a l'actual regió de Merw) s'han trobat monedes Sanabares datades entre el [[51]] i el [[65]], és a dir gairebé tot el regnat de Vologès. No es coneix res més d'aquest rei, però cal suposar que Vologès I de Pàrtia el va eliminar vers el [[65]].





Revisió del 14:53, 8 gen 2007

Sanabares fou un pretendent al tron de Pàrtia, que va governar la regió nord-oriental des d'aproximadament el 51 fins el 65.

A la part oriental, a la Pàrtia pròpia (a l'actual regió de Merw) s'han trobat monedes Sanabares datades entre el 51 i el 65, és a dir gairebé tot el regnat de Vologès. No es coneix res més d'aquest rei, però cal suposar que Vologès I de Pàrtia el va eliminar vers el 65.


Rebel·lat contra:
Vologès I
Imperi Part Derrotat per:
Vologès I