Diferència entre revisions de la pàgina «Viquiprojecte Discussió:Monuments/Arxiu 9»

Salta a la navegació Salta a la cerca
→‎Modernisme i Europeana: petició d'ajuda per categoritzar
(→‎Modernisme i Europeana: petició d'ajuda per categoritzar)
::Una resposta molt sorprenent, certament.--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] ([[Usuari Discussió:Pere prlpz|disc.]]) 19:18, 23 set 2011 (CEST)
:::Ja semblava que això no podia ser. Ara s'han despertat creant la [[commons:Category:Art nouveau images from Wiki Loves Monuments 2011]]. Mirarem d'omplir-la amb bot a partir del camp "estil" que contingui "modernisme" o "modernista". Mentre no estigui preparat es pot ajudar revisant que tots els monuments modernistes de Catalunya i el País Valencià estiguin identificats en el camp estil. Per altres llistes no tenim aquest camp estil i s'hauran d'afegir manualment. --V.Riullop [[Viquiprojecte:Monuments|WLM]] ([[Usuari Discussió:Vriullop#top|parlem-ne]]) 11:36, 29 set 2011 (CEST)
Copio aquí el missatge d'un dels promotors del premi especial Art Nouveau d'Europeana:
<blockquote>"Estem molt contents i impressionats amb els resultats de WLM! Però això ens implica la ingent tasca d'haver de comprovar moltes més imatges del que ens pensàvem i per això hem demanat crear una categoria i demanem ajuda a la comunitat per fer la categorització. Estaríem molt agraïts si feu arribar aquest missatge als participants i organitzadors. Quant a la selecció del que s'ha de categoritzar, en cas de dubte agrairem que s'inclogui millor que s'exclogui! Com a Art Nouveau considerem sens dubte Jugendstil, Stile Liberty, Secession i modernisme català."</blockquote>
Anant a la pràctica, cal posar tot el modernisme a [[commons:Category:Art nouveau images from Wiki Loves Monuments 2011]]. Quan es tracti de tota una categoria que hi podria anar, es pot posar a [[commons:Category:Categories containing possible art nouveau images for Wiki Loves Monuments 2011]] i un bot seleccionarà aquelles que siguin del concurs amb la plantilla Wiki Loves Monuments. Prepararé una llista amb tots els monuments identificats com a modernistes en el camp estil, però caldrà revisar-la. Per exemple, la Sagrada Família té múltiples categories i les estàtues del Subirachs segur que no ho són. No sé si caldrà limitar-se a l'obra original de Gaudí o també les reconstruccions modernes. A banda, caldrà mirar altres edificis eclèctics o noucentistes que poden tenir elements modernistes. En fi, la nostra participació aquí pot ser important en quant a volum. --[[User:Vriullop|V.Riullop]] ([[User talk:Vriullop#top|parlem-ne]]) 18:48, 1 oct 2011 (CEST)
 
== Errates al Baix Llobregat ==

Menú de navegació