Història de la Marina Catalana (llibre): diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Línia 31: Línia 31:
==Fitxa de l'obra==
==Fitxa de l'obra==
Pròleg de [[Jose María Martínez-Hidalgo]].
Pròleg de [[Jose María Martínez-Hidalgo]].
Col·lecció. "Enciclopèdia Catalana Aedos". (Editorial Aedos, Barcelona 1977), 29,5 cm. 449 pàg. 15 f. que inclouen apèndixs i índexs. Profusses il·lustracions en el text. 17 làm. ampñiades fora del text.
Col·lecció. "Enciclopèdia Catalana Aedos". (Editorial Aedos, Barcelona 1977), 29,5 cm. 449 pàg. 15 f. que inclouen apèndixs i índexs. Profusses il·lustracions en el text, amb 17 làmines ampliades fora del text.


== Vegeu també ==
== Vegeu també ==

Revisió del 07:36, 5 oct 2011

Infotaula de llibreHistòria de la marina catalana
Fitxer:Historia Marina Catalana.jpg
Tipusobra literària Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
AutorArcadi García Sanz
Llenguacatalà
PublicacióBarcelona Modifica el valor a Wikidata, Espanya, 1977
EditorEnciclopedia Catalana Aedos
FormatPaper
Dades i xifres
Temahistòria dels vaixells i història de Catalunya Modifica el valor a Wikidata
GènereHistòria
Nombre de pàgines449 Modifica el valor a Wikidata
ISBN84-7003-161-9 Modifica el valor a Wikidata
Goodreads work: 5048663 Goodreads book: 4982795

Història de la marina catalana és un llibre que glosa la marina Catalana, el comerçi les arts de la ciutat de Barcelona, escrit per Arcadi García Sanz. És una compilació històrica que abarca des de la Prehistòria, referència a les batalles al marítimes, describint les activitats dels homes de mar; acabant per detallar aspectes del dret marítim

A part d'explicar la història de la Marina Catalana en un àmbit cronològic des de la prehistòria fins fins als nostres dies, incloent especialment el període que va des de l'Edat Mitjana fins ben entrat el segle XVI, en els aspectes de la seva important marina mercant, que van fer de Catalunya una de les potències comercials de la Mediterrània.

No es limita als esdeveniments polítics i la guerra al mar, i es submergeix en l'estudi dels homes del mar, l'organització del transport marítim, els vaixells, el dret marítim i el comerç, i l'art i la ciència de la navegació marítima per part dels catalans de tots els temps.

Fitxa de l'obra

Pròleg de Jose María Martínez-Hidalgo. Col·lecció. "Enciclopèdia Catalana Aedos". (Editorial Aedos, Barcelona 1977), 29,5 cm. 449 pàg. 15 f. que inclouen apèndixs i índexs. Profusses il·lustracions en el text, amb 17 làmines ampliades fora del text.

Vegeu també

Referències