Economia ecològica: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «L' '''economia verda''' és un nou tipus de model econòmic que s'està desenvolupant en contraposició al model econòmic actual basat en els combustibles f...».
 
Xtv (discussió | contribucions)
m trec espai
Línia 1: Línia 1:
L' '''economia verda''' és un nou tipus de model econòmic que s'està desenvolupant en contraposició al model econòmic actual basat en els combustibles fòssils. L'economia verda vol millorar el benestar de l'ésser humà i la equitat social, a l'hora que redueix significativament els riscs ambientals i l'esgotament dels recursos. Els seus trets característics són les baixes emissions de carboni, l'ús eficient dels recursos i la protecció social.
L<nowiki>'</nowiki>'''economia verda''' és un nou tipus de model econòmic que s'està desenvolupant en contraposició al model econòmic actual basat en els combustibles fòssils. L'economia verda vol millorar el benestar de l'ésser humà i la equitat social, a l'hora que redueix significativament els riscs ambientals i l'esgotament dels recursos. Els seus trets característics són les baixes emissions de carboni, l'ús eficient dels recursos i la protecció social.

Revisió del 15:44, 23 nov 2011

L'economia verda és un nou tipus de model econòmic que s'està desenvolupant en contraposició al model econòmic actual basat en els combustibles fòssils. L'economia verda vol millorar el benestar de l'ésser humà i la equitat social, a l'hora que redueix significativament els riscs ambientals i l'esgotament dels recursos. Els seus trets característics són les baixes emissions de carboni, l'ús eficient dels recursos i la protecció social.