Vés al contingut

Arlette de Falaise: diferència entre les revisions

m
Cap resum de modificació
La llegenda diu que la relació es va iniciar després que el jove duc Robert veiés a Herlev fer la bugada al riu en les proximitats del castell ducal a Falaise. Segons prossegueix la llegenda, no hauria pogut resistir-se a la seducció de Herlev i va decidir prendre-la com a concubina. En qualsevol cas, de la relació va néixer el seu fill Guillem, l'any [[1028]].
 
Herlev posteriorment es va casar amb [[Herluin de Conteville]]. D'aquesta nova unió van néixer tres fills, dos homes i una femella: [[Odó de Bayeux]], [[Robert de Mortain]] i Muriel. Odó i RobertoRobert es convertirien posteriorment en dos pilars del règim creat per GuillermoGuillem un cop va aconseguir convertir-se en duc de Normandia, i especialment després de la [[conquesta normanda d'Anglaterra]] a [[1066]], quan es va convertir en el nou rei de [[Anglaterra]], després de la victòria aconseguida a la [[Batalla de Hastings]].
 
Per la seva banda, Muriel va contraure matrimoni amb [[Guillem de La Ferté-Macé]], [[senyors de La Ferté-Macé|senyor de La Ferté-Macé]].