Arlette de Falaise: diferència entre les revisions

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
L'any [[1040]], diversos barons normands que no acceptaven que el seu duc pogués ser un fill il·legítim intentar l'assassinat del duc Guillem. El seu intent va fracassar, encara que sí va perdre la vida Gilbert de Brionne.
 
Quan el jove duc Guillem va prendre la decisió d'intentar la invasió d'Anglaterra, l'any [[1066]], va sol·licitar que l'acompanyessin els seus tres germans uterins, [[Ricardo de Bienfait]] (o Richard Fitz Gilbert), [[OdónOdó de Bayeux]] i [[Robert de Mortain]].
 
RicardoRicard, que s'havia casat amb Rohese, filla de [[Gualteri Giffard]] ('' Walter Giffard '' per als anglesos, o '' Gautier Giffard '' per als francesos), va portar amb si a diversos membres de la família de la seva dona (es tracta d'un fet a destacar ja que van estar implicats en l'assassinat de [[Guillem II d'Anglaterra]], fill de Guillem el Conqueridor).
 
Adela va ser una germana de Guillem, però es desconeix si era filla de Robert, de Herlev o de tots dos. Va contreure un primer matrimoni amb [[Enguerrand II de Ponthieu]], [[Comtat de Ponthieu|comte de Ponthieu]], un segon matrimoni amb [[LambertoLambert de Lens]], i un tercer i últim matrimoni amb [[Eudes II de Troyes]], [[Comtat de Xampanya|comte de Xampanya]] i [[Comtat d'Aumale|comte d'Aumale]].
 
Herlev va morir després de l'any [[1050]].

Menú de navegació