Suwon: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «Suwon (en coreà: 수원시, Romanització revisada: Suwon, llegiu: Sú'an) És la ciutat cabdal de la província de Gyeonggi-do, al nord de la república...».
 
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
Suwon (en coreà: 수원시, Romanització revisada: Suwon, llegiu: Sú'an) És la ciutat cabdal de la província de [[Gyeonggi-do]], al nord de la república de [[Corea del Sud]]. Està situada al sud de [[Seül]], a uns 30 km, i la seva àrea és de 121.08 km² i la seva població total és de 1.098.000 habitants. Es coneix tradicionalment com "La Ciutat de la pietat filial".
'''Suwon''' (en coreà: 수원시, romanització revisada: Suwon, llegiu: Sú'an) És la ciutat cabdal de la província de [[Gyeonggi-do]], al nord de la república de [[Corea del Sud]]. Està situada al sud de [[Seül]], a uns 30 km, i la seva àrea és de 121.08 km² i la seva població total és de 1.098.000 habitants. Es coneix tradicionalment com "La Ciutat de la pietat filial".





Revisió del 23:17, 19 des 2011

Suwon (en coreà: 수원시, romanització revisada: Suwon, llegiu: Sú'an) És la ciutat cabdal de la província de Gyeonggi-do, al nord de la república de Corea del Sud. Està situada al sud de Seül, a uns 30 km, i la seva àrea és de 121.08 km² i la seva població total és de 1.098.000 habitants. Es coneix tradicionalment com "La Ciutat de la pietat filial".


Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Suwon