LinkedIn: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: Reemplaçament automàtic de text (- + )
m r2.7.2) (Robot afegeix: bar:LinkedIn
Línia 15: Línia 15:


[[ar:لينكد إن]]
[[ar:لينكد إن]]
[[bar:LinkedIn]]
[[cs:LinkedIn]]
[[cs:LinkedIn]]
[[cy:LinkedIn]]
[[cy:LinkedIn]]

Revisió del 17:08, 3 jul 2012

LinkedIn és una xarxa social orientada als professionals i els negocis. Fundada als EUA el desembre de 2002 va ser presentada oficialment el maig de 2003.[1] El principal propòsit d'aquesta xarxa és posar en contacte i establir col·laboracions entre professionals qualificats.

El 9 d'agost de 2010 tenia 75 milions d'usuaris registrats i havia crescut en 30 milions d'usuaris els darrers 12 mesos. LinkedIn anava pel davant dels seus competidors directes Viadeo (amb 30 milions d'usuaris) i XING (amb 9 milions d'usuaris). Aproximadament la meitat dels membres de LinkedIn són als Estats Units i 11 milions són europeus. Amb 3 milions d'usuaris, l'Índia és el país de més creixement des de 2009. I els Països Baixos té la major taxa d'adopció per habitant fora dels EUA en un 30%. LinkedIn ha arribat als 4 milions d'usuaris al Regne Unit i 1 milió a Espanya. El seu sistema està disponible en sis llengües; alemany, anglès, castellà, francès, italià i portuguès.[2]

A part de possibilitar el contacte i el networking individual permet, entre altres aplicacions, crear grups d'interès al voltant d'iniciatives o projectes concrets, fer o respondre preguntes, o publicar o buscar llocs de treball.

Referències

Enllaços externs