L'Aliança (Half-Life)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula personatgeL'Aliança

Modifica el valor a Wikidata
Tipusorganització fictícia Modifica el valor a Wikidata
Creat perGabe Newell Modifica el valor a Wikidata
Context
Present a l'obraHalf-Life Modifica el valor a Wikidata
Universunivers de Half-Life Modifica el valor a Wikidata

L'Aliança (The Combine en la versió en anglès) és una raça i un imperi alienígena del videojoc en acció en primera persona de Valve, Half-Life 2. Durant el joc, també és referit com "La Unión Universal" i "Els nostres Benefactors" com a propaganda.

Perspectiva general[modifica]

L'Aliança és un imperi que travessa múltiples dimensions. El món real de l'Aliança és habitat per un nombre desconegut d'espècies, criatures d'altres planetes per al seu benefici, valent-se d'això d'un capdavanter impost, o no, en el planeta. L'Aliança selecciona un món i l'envaeix amb una sèrie de monstres alienígenes creant una atmosfera de desesperació i terror per a mantenir sota control als pobladors d'aquest planeta. Quan és necessari rapten a uns quants habitants per a millorar-los per mètodes de bioingeniería i implantació, per a després d'una lobotomia afegir-los a les files del seu exèrcit, un exemple d'això són els "Stalkers" en anglès; a causa de la desesperació la gent no és capaç de fer res. L'Aliança amb això, crea una raça de super soldats únicament adaptats per a l'ambient d'aquell món en particular. Aquest procés causa una força militar molt mòbil i adaptable que és capaç de respondre a qualsevol amenaça i aixafar qualsevol oposició. Els motius darrere de l'imperialisme de l'Aliança són desconeguts fins ara, encara que es creu que envaïxen els planetes pels recursos naturals.[1]

Referències[modifica]

  1. «Half-Life 2 Walkthrough—Chapter 5: Black Mesa East». Planet Half-Life. IGN. Arxivat de l'original el 2012-11-13. [Consulta: 26 maig 2008].