Carme Clusellas i Pagès

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaCarme Clusellas i Pagès

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Directora de museu
Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióUniversitat de Barcelona Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciómuseòloga, historiadora de l'art, comissària d'exposicions Modifica el valor a Wikidata
Membre de

Twitter (X): carmeclu Modifica el valor a Wikidata

Carme Clusellas i Pagès és l'actual directora del Museu d'Art de Girona i vocal de la Comissió Executiva de la Junta de Museus de Catalunya.[1] Va ser presidenta de l'Associació de Museòlegs de Catalunya.

Biografia[modifica]

És llicenciada en Geografia i Història per la UB en l'especialitat d'Història de l'art. Diplomada en Restauració i Conservació de Béns Mobles per l'Escola d'Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona. Màster en Gestió Cultural. Postgrau en Informació i Documentació i un Postuniversitari de formació en Patrimoni: conservació i gestió del Patrimoni.

Especialitzada en l'àmbit de la museologia i la gestió cultural, fins al moment era responsable d'Activitats i exposicions de la commemoració del Tricentenari de 1714 de l'Oficina tècnica del Tricentenari, gestionada per Magmacultura. Ha estat directora del Museu de Granollers entre el 2008 i el 2012, directora del Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu entre el 1996 i el 2008 i coordinadora General de la Casa d'Oficis El Palau, dirigint i coordinant entre d'altres el projecte d'intervenció en el Museu Palau de Can Mercader. Ha comissariat diverses exposicions i ha coordinat projectes en els àmbits de la difusió, documentació i restauració.

Referències[modifica]