Associació de Rugby Poble Nou

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióARPN
Associació de Rugby Poble Nou
Dades
SobrenomARPN
Tipusclub esportiu Modifica el valor a Wikidata
Creació2009
Activitat
Lligainglés 1a Divisió Catalana
Instal·lació esportiva del clubCEM Mar Bella,
Barcelona, Catalunya
Governança corporativa
Seu
Entrenador principalCatalunya Josep Lluís Jornet
Equipament esportiu

Lloc webhttp://www.rugbypoblenou.cat/

L'Associació de Rugby Poble Nou o ARPN és una agrupació esportiva i cultural que vetlla pel desenvolupament del rugbi com a esport amateur i mitjà de formació en la seva àrea natural, el barri del Poble Nou a Barcelona.

Com a associació independent neix el 2009 amb equips i jugadors de totes les edats, un marc tècnic d'entrenadors tots ells ben rodats amb els jugadors durant temporades anteriors jugades sota l'ensenya del Club Natació Poble Nou - Enginyers,[1] i duu endavant una llarga tradició de rugbi del Poble Nou que el 1961 ja va permetre guanyar un campionat d'Espanya sènior.

La temporada 2009-2010 i sense disposar de camp propi, l'equip sènior passa a segona divisió catalana.[2] Després de fer servir diferents camps a Barcelona i a Badalona, torna a les instal·lacions municipals de la Marbella la temporada 2010-2011.

Referències[modifica]

  1. "50 anys de rugby al Poblenou - Club Natació Poblenou", 2003. Club Natació Poblenou amb suport de la Caixa d'Enginyers, sense ISBN, amb introducció del Secretari General d'Esports de la Generalitat de Catalunya en aquell moment, el Sr. Josep Maldonado i Gili
  2. Diari Marca, abril de 2010