Latias

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de PokémonLatias
Pokédex
Registeel - Latias (#380) - Latios
General
Nom japonèsラティアス Rateiasu
EtapaBàsic
GeneracióTercera
Evoluciona deCap
Evoluciona aCap
Navegador Pokémon380, R-278, 196 i 205 Modifica el valor a Wikidata
Biologia
Espècie
TipusDrac i Psíquic
Alçada1,4 m
Pes40 kg
ColorVermell

Latias és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus drac i tipus psíquic. És un Pokémon llegendari femení que té un germà, Latios. No apareix a la sèrie, però surt a la cinquena pel·lícula com a guardiana de la ciutat d'Alto Mare.

Una de les habilitats de Latias és adoptar la forma humana, que li dona la possibilitat de conèixer altra gent (entrenadors de Pokémon). És intel·ligent i té la capacitat de fer-se invisible, igual que Kecleon.

Hi ha quatre cartes estàndards de Latias: dues cartes Latias d'Alto Mare (només al Japó), una carta Latias-EX i una carta ☆-Latias. També existeix una carta en combinació amb Latios.

Referències[modifica]

  1. «Pokémon Franchise Approaches 150 Million Games Sold» (en anglès). PR Newswire. Nintendo, 04-10-2005 [Consulta: 21 setembre 2020].

Enllaços externs[modifica]