Sugar Sugar Rune

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Sugar Sugar Rune
シュガシュガルーン
(Shuga Shuga Rūn)
Manga
AutorMoyoco Anno
EditorialJapó Kodansha
RevistaNakayoshi
Anime
DirectorYukihiro Matsushita
EstudiStudio Pierrot
Imatges externes
Portada

Sugar Sugar Rune (シュガシュガルーン , Shuga Shuga Rūn?) o Sugar² Rune és un manga de Moyoco Anno i una sèrie d'anime basada en el manga. L'espai en televisió de la sèrie fou reemplaçat per Demashita! Powerpuff Girls Z in mid-2006.[1]

Història[modifica]

La història tracta de dos personatges Chocola (pronunciat "Shocola", com al francès) i Vanilla que són joves bruixes del Món Màgic. Són triades per competir a un concurs per esdevenir la Reina del Món Màgic. Encara que són rivals, segueixen sent les millors amigues. La mare de Chocola guanyà el concurs anterior, però a causa dels ogres, fou la mare de Vanilla qui es convertí en reina. Chocola està a ara determinada a guanyar el concurs, i ser l'"estrela més brillant" (Una Radiant Reina de la Llum) en nom de la seua mare. Per tal de guanyar el concurs, les bruixes han de disfressar-se elles mateixes com a éssers humans i competir per robar els més "cors" d'humans possibles (en realitat, són emocions cristal·litzades). Amb l'ajuda de Rockin' Robin, el seu mentor i tutor, i dos familiars, la competició començarà per veure qui serà la pròxima reina.

Tanmateix, els problemes comencen en el camí de les dos candidates a reina amb Pierre, un xic fred i misteriós, que guanya el cor de Chocola i comença a usar-les tant a ella com a Vanilla pel seu propi benefici. Ara, tots dos atrapades dins de les seves pròpies metes, les dues bruixes han de lluitar a través del seu camí i mantenir una amistat que cap màgia pot vèncer.

Referències[modifica]