Beetle Adventure Racing!

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Beetle Adventure Racing!

Publicació24 de març de 1999
GènereCurses
Característiques tècniques
PlataformaNintendo 64
ModesUn jugador i multijugador
Equip
Desenvolupador(s)Paradigm
Electronic Arts
EditorElectronic Arts Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
USK

Més informació
MobyGamesbeetle-adventure-racing Modifica el valor a Wikidata

Imatges externes
Portada

Beetle Adventure Racing! és un videojoc de curses llançat per la Nintendo 64 i fet per EA Games. En un principi, EA tenia planejat crear un videojoc curses en la línia de la seva popular sèrie de videojocs Need for Speed a la N64 abans de tirar endavant amb el Beetle Adventure Racing. El videojoc té elements que fan semblar que siguin dels anys 1970 segons el diàleg i l'estil de música.

Pistes[modifica]

Beetle Adventure Racing! té sis pistes. Totes elles es triguen de sis a set minuts per completar-les.

Coventry Cove[modifica]

La pista més fàcil i disponible al començament. Es fa un recorregut pel camp. Es condueix al costat de globus aerostàtics, una cascada, un poble, un moll, trens, un graner, Stonehenge, una mina i un castell.

Mount Mayhem[modifica]

Pista fàcil. Una cursa lleugera anat costa avall al costat d'una muntanya. Es passa al costat d'estacions d'esquí, plataformes per saltar amb esquís, coves de cristall, una nau extraterrestre, i coves de gel en aquest nivell nevat.

Inferno Isle[modifica]

Dificultat mitjana. Es comença a la platja i ràpidament es passa al costat d'un poble costaner, una erupció d'un volcà, un poblet cremant, pirates atacant i un T-Rex esperant als conductors.

Sunset Sands[modifica]

Dificultat mitjana. Es comença en un oasis i s'entra ràpidament en un gran desert passant per piràmides.

Metro Madness[modifica]

Dificultat difícil. Es comença en una autopista i s'entra en un poble. Llavors es passa al costat d'un cinema, una estació de tren, un casino, una estació de gas i un hotel abans d'entrar al polígon industrial. Quan s'està per allà, es pot trobar-se amb zones de construcció, edificis cremant i garatges de pàrquings.

Wicked Woods[modifica]

Dificultat difícil. Es comença la cursa a través d'un circuit tenebrós enmig d'una nit. Passar sobre ponts, a través de molins de vent, esglésies i pobles. Conduir a través de coves i cementiris amb fantasmes passejant. S'acaba en una mansió antiga.

Música[modifica]

La música va ser composta per Phil Western, Scott Blackwood i Brenden Tennant.

Enllaços externs[modifica]