FormulaTV

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Fórmula TV)
Infotaula de lloc webFormulaTV
URLhttps://www.formulatv.com/ Modifica el valor a Wikidata
Tipusportal d'Internet Modifica el valor a Wikidata
Llançamentfebrer 2004 Modifica el valor a Wikidata
EstatEspanya Modifica el valor a Wikidata
Facebook: formulatvcom Twitter (X): formulatv Instagram: formulatv Telegram: formulatvcom Youtube: UC7Gz7PdJj3i8BIVPPucDimw Modifica el valor a Wikidata

FormulaTV és un portal d'Internet dedicat al món de la televisió llançat l'any 2004.[1] Es tracta d'un dels portals temàtics televisius més visitats a Espanya.[2] Fou fundat i dirigit per Xabier Migelez Pérez fins que el va deixar el 2016.[3] Fou substituït per Héctor Alabadí Toledo.[4]

El portal publica de forma diària informació multimèdia per als amants i professionals de la televisió com a notícies, audiències o programació, entre altres. Una de les funcions destacades és la possibilitat de consultar l'audiència dels programes l'endemà.

Estructura[modifica]

El portal es divideix en diverses seccions, com poden ser notícies, sèries de televisió, programació, blogs, fòrums. A més existeix la possibilitat de consultar les audiències de les sèries i programes de televisió l'endemà de la seva emissió. Pot veure's per mes, per dia, per programa, i fins i tot totes les dels dies del mes actual.

També té seccions especials com poden ser de programes, sèries, realities, etc. en el qual s'inclou fotos i vídeos, notícies, o guia d'episodis. El registre és opcional i és necessari per a poder opinar en les notícies, crear un bloc personal en el portal o, entre altres coses, puntuar sèries o programes de la pàgina.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]