Fitxer:Bandera de Catalunya (proposta Armand de Fluvia 2010).svg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 941 × 501 píxels, mida del fitxer: 3 Ko)

Descripció a Commons
Descripció Bandera de Catalunya proposada per Armand de Fluvià.
"Si, algun dia, els anomenats Països Catalans s’arribessin a constituir en una sola nació, en aquell moment i, només aleshores, la bandera indiscutible del conjunt d’aquests Països podria ser la groga amb les quatre faixes vermelles, sense cap més additament. Però, i Catalunya, quina tindria aleshores? Penso que el més indicat seria una bandera groga amb quatre faixes vermelles i un Pal blanc al pal, amb la creu plena vermella anomenada de Sant Jordi"
Blog d'Armand de Fluvià
Data (UTC)
Font
Autor


Això és una imatge retocada, cosa que vol dir que ha estat alterada digitalment de la seva versió original. Modificacions: Redraw of pixel (jpg) image as vector (svg). L'original es pot veure a: Bandera de Catalunya (proposta Armand de Fluvia 2010).jpg. Modificacions fetes per Gregors.

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
Creative Commons CC-Zero L'ús d'aquest fitxer és regulat sota les condicions de Creative Commons de CC0 1.0 lliurament al domini públic universal.
La persona que ha associat un treball amb aquest document ha dedicat l'obra domini públic, renunciant en tot el món a tots els seus drets de d'autor i a tots els drets legals relacionats que tenia en l'obra, en la mesura permesa per la llei. Podeu copiar, modificar, distribuir i modificar l'obra, fins i tot amb fins comercials, tot sense demanar permís.

Registre original de càrregues

This image is a derivative work of the following images:

Uploaded with derivativeFX

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

501 píxel

941 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual18:04, 1 juny 2011Miniatura per a la versió del 18:04, 1 juny 2011941 × 501 (3 Ko)GregorsRed in cross changed to same hue as red in bars.
15:00, 1 juny 2011Miniatura per a la versió del 15:00, 1 juny 2011941 × 501 (3 Ko)Gregors{{Information |Description=Bandera de Catalunya proposada per Armand de Fluvià. <br/> "Si, algun dia, els anomenats Països Catalans s’arribessin a constituir en una sola nació, en aquell moment i, només aleshores, la bandera indiscutible del conjunt

Les 2 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: