Fitxer:British two pound coin 2009 Charles Darwin.png

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

British_two_pound_coin_2009_Charles_Darwin.png(202 × 202 píxels, mida del fitxer: 59 Ko, tipus MIME: image/png)

(ajuda) Justificació d'exempció de material no lliure
Descripció

Il·lustració de la moneda de dues lliures del 2009 en commemoració de Charles Darwin.

Origen

Royal Mint

Data de l'obra

2009

Llicència
Autor/titular dels drets

Royal Mint

Substituïble per una de lliure

No

Resolució reduïda

Baixa.

Quantitat i proporció usades

Revers

Article/s on es menciona

Charles Robert Darwin

Propòsit didàctic

Il·lustrar la imatge com a part significativa de les commemoracions del 2009 del bicentenari del naixement de Darwin i del 150è aniversari de la publicació de L'origen de les espècies, en una secció dedicada a aquestes commemoracions.


Imatge amb copyright!

Aquesta imatge té drets d'autor i no és lliure. No està inclosa en cap de les categories d'ús legítim enumerades a Viquipèdia:Ús legítim, però es creu que la seva utilització a baixa resolució en l'article "Charles Robert Darwin":

  • per a il·lustrar l'objecte en qüestió,
  • considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar adequadament la mateixa informació,
  • a la Viquipèdia en català, hostatjada en servidors als Estats Units d'Amèrica per l'organització sense ànim de lucre Fundació Wikimedia,

es pot considerar d'ús legítim sota la legislació de drets d'autor vigent als Estats Units. Qualsevol altre ús d'aquesta imatge a la Viquipèdia o a qualsevol altre lloc, pot suposar una violació dels drets d'autor. Vegeu Viquipèdia:Drets d'autor per a més informació.


A l'usuari que ha carregat la imatge: aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, tota la informació sobre drets d'autor disponible i una justificació del seu ús com a legítim.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual02:38, 28 feb 2009Miniatura per a la versió del 02:38, 28 feb 2009202 × 202 (59 Ko)Leptictidium (discussió | contribucions){{Justificació d'exempció |Descripció= Il·lustració de la moneda de dues lliures del 2009 en commemoració de Charles Darwin. |Origen= Royal Mint |Data= 2009 |Autor= Royal Mint |Substituïble= No |Resolució= Baixa. |Porció= Revers |Article= [[Charl

La pàgina següent utilitza aquest fitxer: