Fitxer:Cheetahs on the Edge (Director's Cut).ogv

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(Fitxer OGG de vídeo Theora, llargada 7 min 7 s, 1.920×1.080 píxels, 8,79 Mbps)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
العربية: ڤيديو يُصوِّرُ فهدٌ وهو يركض. تمَّ تصوير المشهد باستخدام كاميرا فانتوم بمُعدَّل 1200 لقطة في الثانية. لِمُطالعة المزيد عن هذه اللقطة أنظرهُنا (مؤرشفة هُنا)
Deutsch: Hochgeschwindigkeitsaufnahme eines Geparden, aufgenommen mit einer „Phantom Flex“-Kamera mit 1200 Bildern pro Sekunde in einem Feld bei Loveland, Ohio, in den Vereinigten Staaten. Das Video gewann 2013 den „National Magazine Awards for best Multimedia piece of the year“. Lesen Sie mehr über diese Aufnahme Nature Tech, Wednesday, November 21, 2012.(hier archiviert)
English: A high speed video clip of a cheetah running, shot with a "Phantom Flex" camera at 1200 frames per second in a field at Loveland, Ohio, United States. The video won the 2013 "National Magazine Awards for best Multimedia piece of the year". Read more on this film in Nature Tech, Wednesday, November 21, 2012. (archived here)
中文:猎豹奔跑的记录视频。使用幻影相机以每秒1200帧拍摄。了解更多关于这部影片,(这里是存档)
Español: El guepardo es el mamífero terrestre más rápido del mundo. Puede alcanzar una velocidad de 96 kilómetros por hora en apenas tres segundos, y llegar a una velocidad punta de 115 km/h en carreras cortas de 500 metros. La mayor parte de los guepardos se encuentran en el este y sudoeste de África. Su estado de conservación es vulnerable; en 2014 se calculaba en 12 000 el número de guepardos en libertad.
Data
Font Vimeo: Cheetahs on the Edge—Director's Cut (view archived source)
Converted to OGV format by Odder
Autor Gregory Wilson (Director and cinematographer) (personal website)
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Archived link for proof of license - alternate link
Altres versions File:Cheetahs on the Edge (Director's Cut).webm

Llicència

w:ca:Creative Commons
reconeixement
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement 3.0 No adaptada.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
Aquest fitxer, que originalment va ser publicat en http://vimeo.com/53914149, va ser revisat 23 February 2013 pel revisor Funfood, qui va confirmar que estava disponible allà sota la llicència establerta en aquesta data.

Assessment

Featured imatge

Wikimedia CommonsViquipèdia

Aquest és un arxiu d'imatge destacat a Wikimedia Commons (Imatges destacades) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Viquipèdia
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en àrab (صور مختارة) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en anglès (Featured pictures) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en espanyol (Recursos destacados) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en persa (نگاره‌های برگزیده) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.
 Aquest és un arxiu d'imatge destacat a La Viquipèdia en kazakh (Таңдаулы суреттер) i és considerat un dels més acurats arxius d'imatge.

Si teniu una imatge de qualitat similar que es pot publicar sota una llicència de copyright adient, animeu-vos a carregar-la, identificar-la i nominar-la.

Media of the day This file was selected as the media of the day for 28 February 2013. It was captioned as follows:
English: A video documenting cheetahs (Acinonyx jubatus) running. The film was shot using a Phantom camera at 1200 frames per second.
Other languages
English: A video documenting cheetahs (Acinonyx jubatus) running. The film was shot using a Phantom camera at 1200 frames per second.
中文(简体):奔跑中的猎豹。此片段由高速摄像机以每秒1200帧速度拍摄。

Featured media
This is a featured media on Wikimedia Commons and is considered one of the finest files.

If you have a file of similar quality that can be published under a suitable copyright license, be sure to upload it, tag it, and nominate it.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
A high speed video clip of a cheetah running

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

468.601.214 byte

426,5416666666667 segon

1.080 píxel

1.920 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual20:19, 11 març 20137 min 7 s, 1.920 × 1.080 (446,89 Mo)RussaviaImporting image file

Les 2 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.

Metadades