Fitxer:Coat of arms of Benidoleig.svg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 710 × 910 píxels, mida del fitxer: 158 Ko)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Escut de Benidoleig (Marina Alta, País Valencià): Escut quadrilong de punta redona. Mig partit i truncat. En el primer quarter, d'or cinc gotes de porpra en sautor. En el segon quarter, de gules tres cards d'or, ben ordenats. En el tercer quarter, d'atzur sobre dues faixes ondades d'argent, una muntanya del mateix metall carregada d'una boca de cova de sable. Per timbre, corona reial oberta. (Aprovat per Resolució de 31 de maig de 2001)
Español: Escudo de Benidoleig (Alicante, España): «Escudo cuadrilongo de punta redonda. Medio partido y cortado. Al primer cuartel, de oro cinco gotas de púrpura en sautor. Al segundo cuartel, de gules tres cardos de oro bien ordenados. Al tercer cuartel, de azur sobre dos fajas ondadas de planta, una montaña del mismo metal, cargada de una boca de cueva de sable. Por timbre, corona real abierta.» (Aprobado por Resolución de 31 de mayo de 2001, del conseller de Justicia y Administraciones Públicas, DOGV núm. 4.044, de 17 de julio de 2001)
English: Coat of arms of Benidoleig (Valencian Community, Spain)
Data
Font Treball propi
Autor Abraham Vázquez
Altres versions

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
Creative Commons CC-Zero L'ús d'aquest fitxer és regulat sota les condicions de Creative Commons de CC0 1.0 lliurament al domini públic universal.
La persona que ha associat un treball amb aquest document ha dedicat l'obra domini públic, renunciant en tot el món a tots els seus drets de d'autor i a tots els drets legals relacionats que tenia en l'obra, en la mesura permesa per la llei. Podeu copiar, modificar, distribuir i modificar l'obra, fins i tot amb fins comercials, tot sense demanar permís.

Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.
 = 

«De sable, un lleó rampant d'or.»
Aquesta il·lustració d'un escut d'armes no és igual a la utilitzada per la institució respectiva
Aquest escut d'armes ha estat dissenyat d'acord amb la seva descripció heràldica, coneguda com blasonament. Qualsevol il·lustració que compleixi la descripció escrita del blasonament és correcta heràldicament. Es a dir, poden existir diverses interpretacions artístiques del mateix escut d'armes. De vegades, la il·lustració específica utilitzada oficialment per una institució (ja siga un organisme, autoritat pública o municipi) pot estar protegida per drets d'autor i, en aquest cas, no es podria utilitzar aquí.

català  deutsch  english  español  français  italiano  беларуская (тарашкевіца)  nederlands  русский  македонски  lëtzebuergesch  svenska  suomi  українська  ไทย  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

161.375 byte

910 píxel

710 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual00:15, 8 maig 2016Miniatura per a la versió del 00:15, 8 maig 2016710 × 910 (158 Ko)MacondoLes gotes de PORPRA, mida estándard (710x910 px)
23:53, 4 feb 2011Miniatura per a la versió del 23:53, 4 feb 2011744 × 1.052 (96 Ko)Abraham Vázquez{{Information |Description ={{es|1=Escudo del municipio de Benidoleig en la provincia de Alicante (España). Descripción: «Escudo cuadrilongo de punta redonda. Medio partido y cortado. Al primer cuartel, de oro cinco gotas de púrpura en sautor. Al s

No hi ha pàgines que utilitzin aquest fitxer.

Metadades