Fitxer:Emblema de la Generalitat Valenciana.svg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 729 × 1.437 píxels, mida del fitxer: 37 Ko)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Escut del País Valencià:
«1. L'emblema de la Generalitat Valenciana és constituït per l'heràldica del Rei Pere el Cerimoniós, representativa de l'històric Regne de València, tal i com seguit es blasona:
1.1. Escut: inclinat a la destra, d'or, amb quatre pals de gules.
1.2. Timbre: Elm d'argent coronat; mantellet que en penja d'atzur, amb una creu patent curvilínia i fixada amb punta agusada d'argent, folrat de gules; per cimera, un drac naixent d'or alat, linguat de gules i dentat d'argent»
. Article 6.é de la Llei 8/1984, de 4 de desembre, de la Generalitat Valenciana, DOGV núm. 211 de 13/12/1984.
Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
English: Coat of arms of the Valencian Community.
Español: Escudo de la Comunidad Valenciana:
«1. El emblema de la Generalidad Valenciana se constituye con la heráldica del Rey Pedro el Ceremonioso, representativa del histórico Reino de Valencia, tal como es blasonado a continuación:
1.1. Escudo: Inclinado hacia la derecha, de oro, con cuatro palos de gules.
1. 2. Timbre: Yelmo de plata coronado; mantelete que cuelga en azur, con una cruz paté curvilínea y fijada con punta aguzada de plata, forrado de gules; por cimera, un dragón naciente de oro, alado, linguado de gules y dentado de plata»
. Artículo 6.º de la Ley 8/1984, de 4 de diciembre, de la Generalitat Valenciana, DOGV núm. 211 de 13/12/1984.
Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
Data
Font Original o elements en domini públic (annex III de la Llei 8/1984 de la Generalitat Valenciana, reproduït a 1) & Treball propi
Autor Macondo
Altres versions

Llicència

w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està publicat sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 2.5 Genèrica.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Public domain
Public domain
Aquesta obra es troba en domini públic d'acord a l'article 13 del Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril (Llei de Propietat Intel·lectual):
No són objecte de propietat intel·lectual les disposicions legals o reglamentàries i llurs corresponents projectes, les resolucions dels òrgans jurisdiccionals i els actes, acords, deliberacions i dictamens dels organismes públics, així com les traduccions oficials de tots els textos anteriors.

És a dir, les normes i lleis, resolucions i semblants, dels governs, parlaments i altres administracions, d'Espanya, llurs comunitats autònomes i altres dels seus ens, no estan subjectes a copyright.


Com a edicte d'un govern, també es troba al domini públic als Estats Units.
Spain
Spain

català | English | español | euskara | français | galego | +/−

Aquesta imatge mostra un símbol oficial (la Bandera, l'Himne Oficial, l'Emblema o l'Estendard de la Generalitat Valenciana) de la Comunitat Valenciana, a Espanya. L'ús d'aquests símbols té restriccions legals que són independents dels drets d'autor d'aquest arxiu concret. L'ús està regulat per la Llei 8/1984, de 4 de desembre, de símbols de la Comunitat Valenciana i el seu ús. Algunes de les restriccions són:
  • No es pot utilitzar en la Bandera, ni en l'Estendard, símbols o sigles de partits polítics, sindicats, organitzacions empresarials ni similars (Art.13).
  • L'Emblema només pot utilitzar-se en els edificis i establiments de la Generalitat, mitjans de comunicació oficials on es publiquen lleis de les Corts Valencianes, diplomes i títols lliurats per la Generalitat, documents, impressos, segells i capçaleres d'ús oficial de la Generalitat, publicacions oficials, distintius utilitzats per autoritats de la Generalitat, objectes d'ús oficial de caràcter representatiu i altres casos regulats per reglament (Arts.16 i 17).

Algunes de les excepcions són:

  • Les corporacions amb símbols distintius que coincidesquen amb els de la Comunitat els poden mantenir (art. 11).

català | English | español | +/−

Llegendes

Emblema oficial de la Generalitat Valenciana.

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual16:15, 23 feb 2023Miniatura per a la versió del 16:15, 23 feb 2023729 × 1.437 (37 Ko)Macondocolors
23:37, 26 ago 2020Miniatura per a la versió del 23:37, 26 ago 2020729 × 1.437 (77 Ko)Macondo{{Information |description ={{en|1=Official emblem of the Valencian Government.}} {{ca|1=Emblema oficial de la Generalitat:<br />''«1. L'emblema de la Generalitat Valenciana és constituït per l'heràldica del Rei Pere el Cerimoniós, representativa de l'històric Regne de València, tal i com seguit es blasona:<br />1.1. Escut: inclinat a la destra, d'or, amb quatre pals de gules.<br />1.2. Timbre: Elm d'argent coronat; mantellet que en penja d'atzur, amb una creu...

Hi ha més de 100 pàgines que utilitzen aquest fitxer. La següent llista només mostra les primeres 100 d'aquestes pàgines que utilitzen aquest fitxer. Podeu consultar la llista completa.

Visualitza més enllaços que porten al fitxer.

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.

Metadades