Fitxer:EscudoQuart.svg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 269 × 490 píxels, mida del fitxer: 63 Ko)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Escut de Quart de Poblet (l'Horta Oest, País Valencià): «Partit. Primer, d'or, els quatre pals de gules, i en cap, d'argent, les lletres de sable P.O. Segon, d'atzur, pont d'argent, i en punta, de sinople, dues espigues d'or posades en aspa. Al timbre, corona reial». Aprovat per Decret 1475/1965, de 20 de maig (BOE núm. 135 de 07/06/1965).
Español: Escudo de Quart de Poblet (Valencia, España): «Partido. Primero, de oro, los cuatro palos de gules, y en jefe, de plata, las letras de sable P. O. Segundo, de azur, puente de plata, y en punta, de sinople, los espigas de oro puestas en aspa. Al timbre, corona real». Aprobado por Decreto 1475/1965, de 20 de mayo (BOE núm. 135 de 07/06/1965).
English: Coat of arms of Quart de Poblet, Valencian Community, Spain.
Font Treball propi
Autor Aytoquart
Altres versions

Llicència

Public domain Jo, el titular del copyright d'aquesta obra, l'allibero al domini públic. Això s'aplica a tot el món.
En alguns països això pot no ser legalment possible, en tal cas:
Jo faig concessió a tothom del dret d'usar aquesta obra per a qualsevol propòsit, sense cap condició llevat d'aquelles requerides per la llei.
Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual14:19, 19 set 2011Miniatura per a la versió del 14:19, 19 set 2011269 × 490 (63 Ko)Aytoquart{{Information |Description ={{es|1=Escudo oficial de Quart de Poblet, publicado por el Ayuntamiento de Quart de Poblet}} {{ca|1=Escut oficial de Quart de Poblet, publicat per l'Ayuntament de Quart de Poblet}} |Source ={{own}} |Author =[

No hi ha pàgines que utilitzin aquest fitxer.