Fitxer:Flag of Neiva.svg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 900 × 600 píxels, mida del fitxer: 5 Ko)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Español: Bandera de Neiva (Colombia)
English: Flag of Neiva, Colombia

La bandera de Neiva está conformada por bandas de tres colores de igual ancho y longitud convencional que simbolizan las tres fundaciones de la ciudad.

 
La primera banda o superior será de color rojo (Pantone 2035 C) que significa el valor, arrojo y amor a la libertad del pueblo huilense.
 
La segunda banda o central será de color verde (Pantone 2426 C) como homenaje al hombre, al trabajo, al esfuerzo creador en las letras, las artes y la cultura de la tierra y como símbolo de esperanza.
 
La tercera banda o inferior será de color amarillo (Pantone 115 C), que expresa la nobleza, hidalguía y espiritualidad del neivano así como la riqueza mineral de su territorio.
 
Cruzando la bandera de dentro hacia fuera y hacia arriba llevará una flecha indígena en negro que representa el espíritu de superación de nuestra raza.

Las dimensiones de la bandera no fueron definidas en su adopción por lo que el tamaño de la bandera será la misma de la bandera del Departamento del Huila, a saber, de dos (2) metros de ancho por tres (3) metros de largo en caso de ser izada, o sus dimensiones equivalentes guardando siempre las proporciones 2:3. Se conservan para la bandera de Neiva los mismos colores verde y amarillo de la bandera del Huila.

La disposición de la flecha será de ancho y largo en proporciones 2:3, reducido al 80% con relación al todo y ubicada al centro.
Data
Font Decreto 210
Autor Carlos Thompson
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Insignia Aquesta imatge mostra una bandera, escut d'armes, segell o altres insígnies oficials. L'ús d'aquests símbols està regulat en moltes jurisdiccions. Les restriccions són independents de l'estat dels drets d'autor.

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota les següents llicències:
GNU head S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la llicència de documentació lliure GNU versió 1.2 o qualsevol altra versió posterior que publiqui la Free Software Foundation; sense seccions invariants, ni textos de portada, ni textos de contraportada. S'inclou una còpia d'aquesta llicència en la secció titulada GNU Free Documentation License.
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 3.0 No adaptada.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original
Aquest avís de llicència s'ha afegit a aquest fitxer d'acord amb l'actualització de la llicència GFDL.
w:ca:Creative Commons
reconeixement
Aquest fitxer està disponible sota la llicència Creative Commons Reconeixement 2.5 Genèrica.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
Podeu seleccionar la llicència que vulgueu.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual21:14, 20 juny 2022Miniatura per a la versió del 21:14, 20 juny 2022900 × 600 (5 Ko)HapHaxionfile size reduce
03:28, 20 set 2021Miniatura per a la versió del 03:28, 20 set 2021900 × 600 (10 Ko)Jose CollazosPrecisión en la disposición de la flecha
03:12, 20 set 2021Miniatura per a la versió del 03:12, 20 set 2021900 × 600 (10 Ko)Jose CollazosActualización de colores y proporciones conforme a decreto de implementación.
02:20, 7 ago 2009Miniatura per a la versió del 02:20, 7 ago 2009324 × 216 (2 Ko)CarlithiumDarker green in the flag. Verde más oscuro en la bandera.
03:55, 2 feb 2007Miniatura per a la versió del 03:55, 2 feb 2007324 × 216 (2 Ko)Chlewey{{Information |Description= * '''es:''' Bandera de es:Neiva (es:Colombia) * '''en:''' Flag of en:Neiva, en:Colombia |Source=Based on flag in http://www.fotw.net/flags/co-hui-n.html, by Jaume Ollé |Date=2007-02-01 |Author=Carlos Th

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.

Metadades