Fitxer:Hollow Knight Textlogo.png

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hollow_Knight_Textlogo.png(800 × 119 píxels, mida del fitxer: 22 Ko, tipus MIME: image/png)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Deutsch: Textlogo des Videospiels Hollow Knight
English: Logo of the video game Hollow Knight
Data
Font https://www.hollowknight.com/wp-content/uploads/2015/08/logo_main.png
Autor Team Cherry
Altres versions
Aquesta imatge (de tipus text logo) s'hauria de tornar a crear utilitzant gràfics vectorials com ara un fitxer SVG. Això té diversos avantatges; en trobareu més informació a Commons:Media for cleanup. Si ja disposeu d'una versió d'aquesta imatge en format SVG, us preguem que la pengeu; després, reemplaceu aquesta plantilla amb la plantilla {{Vector version available|nom nou de la imatge.svg}} en aquesta imatge.

Llicència

Public domain
Aquest fitxer només consisteix en formes geomètriques simples i/o text. Això no arriba al llindar de l'originalitat necessari per a estar protegit per drets d'autor, per tant, està en domini públic.
No obstant això, podria estar subjecte altres tipus de restriccions. Vegeu WP:PD § Fonts o Template talk:PD-textlogo per a més informació.
Trademarked Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor de la imatge carregada. Cal un senyal de drets d'autor. Vegeu Commons:Sobre les llicències.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
Logo of the video game Hollow Knight

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual19:28, 12 març 2020Miniatura per a la versió del 19:28, 12 març 2020800 × 119 (22 Ko)Max221BUploaded a work by Team Cherry from https://www.hollowknight.com/wp-content/uploads/2015/08/logo_main.png with UploadWizard

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades