Fitxer:Labeo chrysophekadion.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(2.196 × 1.319 píxels, mida del fitxer: 728 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció Labeo chrysophekadion
Data
Font Bulletin of the United States Fish Commission United States Fish Commission
Autor United States Fish Commission
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain
Public domain
Aquest fitxer és en el domini públic en els Estats Units. Això és aplicable a obres dels EUA on el copyright ha expirat, sovint perquè la seva primera publicació va ser abans de l'1 de gener de 1929. Vegeu aquesta pàgina per a més detalls.

United States
United States
Podria ser que aquesta imatge no estigui en el domini públic fora dels Estats Units (especialment on no s'aplica la regla del termini més curt per obres dels EUA, com Canada, la Xina continental (no a Hong Kong ni Macau), Alemanya, Mèxic i Suïssa). El creador i any de publicació són informació essencial i s'han de proporcionar. Vegeu Viquipèdia:Drets d'autor per a més detalls.

Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual00:14, 11 juny 2010Miniatura per a la versió del 00:14, 11 juny 20102.196 × 1.319 (728 Ko)Citron{{Information |Description={{en|1=Labeo chrysophekadion}} |Source={{own}} |Author=Sitron |Date= |Permission= |other_versions= }} Category:Labeo chrysophekadion

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades