Fitxer:Madrid y Ciudad de México, dispuestas a reforzar su mutua colaboración 01.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(1.500 × 1.000 píxels, mida del fitxer: 145 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Español: Manuela Carmena se reúne con Claudia Sheinbaum, jefa de Gobierno electa de la capital mexicana. La alcaldesa de Madrid, Manuela Carmena, se ha reunido hoy, lunes 8 de octubre, en el palacio de Cibeles con Claudia Sheinbaum, primera mujer electa jefa de Gobierno de la Ciudad de México, que se encuentra en Madrid como parte de una serie de contactos que le llevarán a Barcelona y posteriormente a París. «Teníamos ya un acuerdo de colaboración con la Ciudad de México, pero lo vamos reforzar para hacer que sea aún más positivo» para ambas capitales, ha señalado Carmena al término del encuentro.
Data
Font Madrid y Ciudad de México, dispuestas a reforzar su mutua colaboración [1]
Autor Diario de Madrid
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Aquest fitxer, que originalment va ser publicat en Madrid y Ciudad de México, dispuestas a reforzar su mutua colaboración [2], va ser revisat 8 October 2018 pel revisor Leoboudv, qui va confirmar que estava disponible allà sota la llicència establerta en aquesta data.
Aquest fitxer ha sigut creat per l'Ajuntament de Madrid, i publicat al Diario de Madrid.
La web Diario de Madrid declara que(archived version): "Salvo excepciones indicadas expresamente, los contenidos de la web diario.madrid.es se publican bajo licencia Creative Commons CC BY 4.0." (Traducció al català: Llevat d'excepcions indicades de forma expressa, els continguts del web diario.madrid.es es publiquen sota llicència Creative Commons Attribution 4.0 License.)
A l'usuari que pugi la imatge: Es deu verificar si l'imatge, encara que ha estat creada per l'Ajuntament de Madrid, és una obra derivada d'imatges d'altres entitats.

català | English | español | +/−

w:ca:Creative Commons
reconeixement
This file is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International license.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual18:06, 8 oct 2018Miniatura per a la versió del 18:06, 8 oct 20181.500 × 1.000 (145 Ko)Up and Go== {{int:filedesc}} == {{Information |description={{es|1=Manuela Carmena se reúne con Claudia Sheinbaum, jefa de Gobierno electa de la capital mexicana. La alcaldesa de Madrid, Manuela Carmena, se ha reunido hoy, lunes 8 de octubre, en el palacio de Cibeles con Claudia Sheinbaum, primera mujer electa jefa de Gobierno de la Ciudad de México, que se encuentra en Madrid como parte de una serie de contactos que le llevarán a Barcelona y posteriormente a París. «Teníamos ya un acuerdo de colaborac...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: