Fitxer:Mahara software dashboard.png

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(1.037 × 915 píxels, mida del fitxer: 113 Ko, tipus MIME: image/png)

Descripció a Commons

Resum

A screenshot of the user's dashboard, from the demo instance of the Mahara electronic portfolio management system.

Llicència

This is a screenshot that I created myself of Mahara, a GPL-licensed open source software project. It depicts software and design, artwork and/or images that are released under the GPL as part of the software package. https://mahara.org/view/view.php?id=6

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
Creative Commons CC-Zero L'ús d'aquest fitxer és regulat sota les condicions de Creative Commons de CC0 1.0 lliurament al domini públic universal.
La persona que ha associat un treball amb aquest document ha dedicat l'obra domini públic, renunciant en tot el món a tots els seus drets de d'autor i a tots els drets legals relacionats que tenia en l'obra, en la mesura permesa per la llei. Podeu copiar, modificar, distribuir i modificar l'obra, fins i tot amb fins comercials, tot sense demanar permís.

Aquesta captura de pantalla no conté restriccions de copyright en cap de les seves parts o imatge visual amb copyright de programari, o l'autor l'ha publicat sota llicència lliure (la qual s'ha d'indicar a sota d'aquesta notificació), i per tant segueix les indicacions de llicència de les captures de pantalla de Wikimedia Commons. La pots usar lliurement d'acord amb aquesta llicència. Llicència de programari lliure:

GNU head This work is free software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the GNU General Public License as published by the Free Software Foundation; either version 3 of the License, or any later version. This work is distributed in the hope that it will be useful, but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See version 3 of the GNU General Public License for more details.

Nota: si aquesta captura de pantalla mostra una obra que no no és el resultat directe del codi del programari que cita, així com un text o gràfic que no forma part del programari, la llicència per aquesta obra s'ha d'indicar per separat.


Trademarked Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor de la imatge carregada. Cal un senyal de drets d'autor. Vegeu Commons:Sobre les llicències.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer
screenshot of the Mahara 18.10 e-portfolio software

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual02:30, 25 març 2019Miniatura per a la versió del 02:30, 25 març 20191.037 × 915 (113 Ko)JonathanischoiceA screenshot of the user's dashboard, from the demo instance of the Mahara electronic portfolio management system.

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: