Fitxer:Manuel Huerga in Berlin at the presentation of the film Barcelona, the Rose of Fire.JPG

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(2.800 × 4.200 píxels, mida del fitxer: 2,18 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
English: The director of cinema Manuel Huerga at the presentation of the film Barcelona, la Rose of Fire, at the cinema CinemaxX (Potsdamer Platz, Berlin). The event was also attended by the cinema producer Jaume Roures and Josep Guardiola, narrator of the english version of the film. Wednesday, 9 de september of 2015.
Català: El director de cinema Manuel Huerga a la presentació de la pel·lícula Barcelona, la Rosa de Foc, al cinema CinemaxX (Potsdamer Platz, Berlin). L'acte va comptar amb la presència del productor Jaume Roures i Josep Guardiola, que posa la veu a la versió catalana de la pel·lícula. Dimecres, 9 de setembre de 2015.
Deutsch: Der katalanische Regisseur Manuel Huerga in der Filmvorstellung von Barcelona, die Feuerrose, im Kino CinemaxX (Potsdamer Platz, Berlin). Auch anwesend in der Veranstaltung waren der katalanische Produzent Jaume Roures und Josep Guardiola, Sprecher der katalanische Fassung. Mittwoch, 9. September 2015.
Español: El director de cine Manuel Huerga en la presentación de la película Barcelona, la Rosa de Fuego, en el cine CinemaxX (Potsdamer Platz, Berlin). El acto contó también con la presencia del productor Jaume Roures y Josep Guardiola, que pone la voz en la versión catalana de la película. Miércoles, 9 de septiembre de 2015.
Français : Le régisseur de cinema Manuel Huerga à la présentation du film Barcelona, la Rose de Feu, au cinema berlinois CinemaxX (Potsdamer Platz, Berlin). Le producteur catalan Jaume Roure et Josep Guardiola, narrateur de la version catalane du film, furent aussi présents à l'acte. Mercredi, 9 de septembre de 2015.
Data
Font Treball propi
Autor Ferran Cornellà

Llicència

Jo, el titular dels drets d'autor d'aquest treball, el public sota la següent llicència:
w:ca:Creative Commons
reconeixement compartir igual
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.
  • compartir igual – Si modifiqueu, transformeu, o generareu amb el material, haureu de distribuir les vostres contribucions sota una llicència similar o una de compatible com l'original

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual20:24, 11 set 2015Miniatura per a la versió del 20:24, 11 set 20152.800 × 4.200 (2,18 Mo)F3RaNUser created page with UploadWizard

Les 3 pàgines següents utilitzen aquest fitxer:

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades