Fitxer:PRD logo.jpg

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

PRD_logo.jpg(260 × 260 píxels, mida del fitxer: 22 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Resum[modifica]

(ajuda) Justificació d'exempció de material no lliure
Descripció

Logotip del Partit de Renovació Democràtica (Cap Verd)

Origen

Extret del web http://www.brandsoftheworld.com/logo/prd-2?original=1

Data de l'obra

14-5-2016

Llicència
Autor/titular dels drets

Autor del disseny desconegut, autor del vector Maurizio Vieira

Substituïble per una de lliure

És un logotip i potser no és lliure

Resolució reduïda

260 x 260px

Quantitat i proporció usades

Sencera

Article/s on es menciona

Partit de Renovació Democràtica (Cap Verd)

Propòsit didàctic

Mostrar el logotip del partit a la corresponent infotaula

Llicència[modifica]

Copyright sense confirmar
Copyright sense confirmar
Aquesta imatge és un logotip o un signe d'identificació d'una organització, producte o servei, protegit per drets d'autor i/o dret de marca. Es creu que l'ús no comercial de logotips i signes visuals de marques, en baixa resolució, per identificar al seu titular en el seu article, amb propòsit didàctic, a la Viquipèdia en català, està justificat perquè

Altres usos d'aquesta imatge, a la Viquipèdia o qualsevol altre lloc pot ser il·legal. Es recomana no reutilitzar-la sense assegurar-se'n. Vegeu Viquipèdia:Continguts no lliures i Viquipèdia:Logotips per més informació.

L'ús d'aquest logotip no implica el suport de la Viquipèdia o de la Fundació Wikimedia a l'organització, així com tampoc el suport de l'organització a la Viquipèdia o a la Fundació Wikimedia. Vegeu el nostre avís legal.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

No transferiu aquest fitxer a Wikimedia Commons sense una revisió adequada!

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual01:47, 14 maig 2016Miniatura per a la versió del 01:47, 14 maig 2016260 × 260 (22 Ko)Walden69 (discussió | contribucions){{Justificació d'exempció |Descripció= Logotip del Partit de Renovació Democràtica (Cap Verd) |Origen= Extret del web http://www.brandsoftheworld.com/logo/prd-2?original=1 |Data= 14-5-2016 |Autor= Autor del disseny desconegut, autor del vecto...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades